Ma kernel radi dobro, ali problemi su sa drajverima za graficku ... pa samo iz tog razloga. Dobro kod mene je Ati, mozda Nvidie nemaju tih problema.Shicy je napisao/la:@gMajstor: zašto bechou kernel nebi dobro radio? na koncu, uvijek možete iskompajlirati kernel po vlastitim postavkama. nije pretjerano efikasno, ali je fantastičan osjećaj
Sabayon 10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
-
gMajstor
Re: Sabayon 10
@gMajstor
Ako ti je gpu iz serije HD2xx-4xx neće ti raditi fglrx.Koristi se open source driver-om.Mislim,to je bilo meni,pa ako je kod tebe slično...
Ako ti je gpu iz serije HD2xx-4xx neće ti raditi fglrx.Koristi se open source driver-om.Mislim,to je bilo meni,pa ako je kod tebe slično...
Nema veće religije od istine!
-
gMajstor
Kod mene je kartica HD6xxx , tako da ... sto se tice tog dela radi, ali jednostavno drajver za kernel 3.6 nije kako valja. Ima greske, zato sam i rekao da se saceka par nedelja, sem ukoliko neko ne zeli da testira i da prijavljuje.dupin je napisao/la:@gMajstor
imam problem s nekim programima kao sto je gparted jer ga uopste nema nigdje u aplikacijama a moze se aktivirati iz terminala .kako da ga ubacim u menu
čekaj, jeli to na sabayonu ili na openSUSEu kojeg koristiš? 
koji uopće DE koristiš na tom sustavu? KDE? Gnome? Xfce? Lxde?
koji uopće DE koristiš na tom sustavu? KDE? Gnome? Xfce? Lxde?
sabayonu xfce
morao bi ga prikazivati...
Možda ga ne prikazuje jer moraš biti root da bi pokrenuo Gparted.Možda netko drugi zna više i bolje.
Nema veće religije od istine!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Evo literatura:
http://wiki.xfce.org/howto/customize-menu
http://wiki.xfce.org/howto/customize-menu
- oldman
- Spol: M
Eto, probao sam ga staviti na Aspire 5315, međutim ne boota nakon instalacije. Imam trenutno jedan SSD 60GB Corsair Force koji je slobodan i nakon instalacije ga ne vidi. Možda griješim kod paricioniranja diska, jer sam posloži particije ili trebam ručno ili je problem što je to SSD. S tim još nemam iskustva.