koju distru bi preporucili da jedan stari IBM thinkpad, recimo od prije 4-5 god ... ?
Znaci da radi dobro sa slabim hardwerom, znaci s onakvim s kojim XP jedva radi ...
I naravno da ima jednostavnos koristenja ...
Meni padaju napamet Xubuntu i Vector Linux - ali on je slackware based, sto mi se ne dopada bas....
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
xubuntu cu probat ... a ram pretpostavljam da ima 256, ali to se lako kupi istina....
Mogao bih da ha ha ... jednom sam metnu Vistu i ne mecem ju vise dok ne izadje Service Pack 231 )))
Kostala me gubitka oko 100 GB podataka ... nepovratnog gubitka ....
Evo malo preko virtualboxa vrtima vector linux ... mislio sam da ce bit problematican jer je slackware based, ali je ok, za sada nema nekih problema vecih ....
Vector me zezao jer se spajam modemom i nisam mogao nikako staviti wvdial a ono njegovo smeće od dialera se nikako nije mogli spojiti. Uf. Xubuntu je ok ,ali bi ja preporučio ipak fluxbuntu. Ako nema frke sa Vectorom, onda je isto jako dobar izbor jer je ultra brz. Ultra. Xfce se neš usporiše.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!