Why Windows sucks?
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
The Acacia Strain
- Spol: M
Re: Why Windows sucks?
sjecam se prvih rasprava na ovom forumu kada se pricalo o tome "sta ce jedan prosjecni user na linuxu?" 
a ti si stroj ili covjek koji se voli i zabavljatimatej je napisao/la: Zato se mnogi ljudi i ne prebacuju na druge operativne sustave. Vaznije su im igrice nego produktivnost
ako je netko kupio kompjuter za zabavu sto uopce imas komentirati kako su mu vaznije igrice od produktivnosti, pa normalno da jesu, zato je i uzeo kompjuter... kao da se kompjuteri koriste samo za posao... djizs
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Heisenberg
Ako ces igrat igrice, s toliko godina, onda si uzmes Xbox ili PS...zole052 je napisao/la:a ti si stroj ili covjek koji se voli i zabavljatimatej je napisao/la: Zato se mnogi ljudi i ne prebacuju na druge operativne sustave. Vaznije su im igrice nego produktivnost![]()
ako je netko kupio kompjuter za zabavu sto uopce imas komentirati kako su mu vaznije igrice od produktivnosti, pa normalno da jesu, zato je i uzeo kompjuter... kao da se kompjuteri koriste samo za posao... djizs
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
molim... to ti meni kazes "s toliko godina"?matej je napisao/la: Ako ces igrat igrice, s toliko godina, onda si uzmes Xbox ili PS...
da se razumijemo... ja sam sigurno vece djete od tebe
a sto se ps-a ili xbox-a tice... ah, sigurno nisi nikada igrao igre da neznas kolika je to razlika... kakve se igre rade za konzole a kakve za pc...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Heisenberg
zole052 je napisao/la:molim... to ti meni kazes "s toliko godina"?matej je napisao/la: Ako ces igrat igrice, s toliko godina, onda si uzmes Xbox ili PS...![]()
da se razumijemo... ja sam sigurno vece djete od tebe![]()
a sto se ps-a ili xbox-a tice... ah, sigurno nisi nikada igrao igre da neznas kolika je to razlika... kakve se igre rade za konzole a kakve za pc...
dijete*
prije par godina sam bio hardcore gamer, tako da znam koje igrice se rade za konzole, a koje za računala..
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
svi su hc gameri sa 12 godina, neizbjesno razdoblje i faza odrastanja u danasnje vrijeme
di je ono vrijeme kad su djeca sanjala da igraju u hrvackoj nogometnoj, a ne kanterstrajk repki
di je ono vrijeme kad su djeca sanjala da igraju u hrvackoj nogometnoj, a ne kanterstrajk repki
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Heisenberg
hvala bogu, nikad nisam igrao Counter ^^Medojedni jazavac je napisao/la:svi su hc gameri sa 12 godina, neizbjesno razdoblje i faza odrastanja u danasnje vrijeme
i trenirao sam kosarku 12 godina, uz igrice paralelno s skolom.
Igrice za konzole, igre za računalamatej je napisao/la:zole052 je napisao/la:molim... to ti meni kazes "s toliko godina"?matej je napisao/la: Ako ces igrat igrice, s toliko godina, onda si uzmes Xbox ili PS...![]()
da se razumijemo... ja sam sigurno vece djete od tebe![]()
dijete*
prije par godina sam bio hardcore gamer, tako da znam koje igrice se rade za konzole, a koje za računala..
PS i Xbox mi smrde previše na komercijalizaciju, pogotovo sa svojim store-ovima. Na računalu se ima daleko više izbora plus te ne ograničava hardver star 5-6 godina
Kakve veze ima sve to s godinama i sportom
- Heisenberg
true storyblacx je napisao/la:Igrice za konzole, igre za računala![]()
PS i Xbox mi smrde previše na komercijalizaciju, pogotovo sa svojim store-ovima. Na računalu se ima daleko više izbora plus te ne ograničava hardver star 5-6 godina![]()
Kakve veze ima sve to s godinama i sportom
Moze li me neko uputiti u to na osnovu cega je Microsoft polagao intelektualno pravo na Linux i dokle se doslo u cijeloj toj prici-nisam bas u toku? Da li je bilo konkretnih pokusaja patentiranja koje je najavljivao Microsoft?