Why Windows sucks?

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

The Acacia Strain
Spol: M

Re: Why Windows sucks?

Post Postao/la The Acacia Strain »

sjecam se prvih rasprava na ovom forumu kada se pricalo o tome "sta ce jedan prosjecni user na linuxu?" :D
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
zole052

Post Postao/la zole052 »

matej je napisao/la: Zato se mnogi ljudi i ne prebacuju na druge operativne sustave. Vaznije su im igrice nego produktivnost :facepalm
a ti si stroj ili covjek koji se voli i zabavljati :facepalm

ako je netko kupio kompjuter za zabavu sto uopce imas komentirati kako su mu vaznije igrice od produktivnosti, pa normalno da jesu, zato je i uzeo kompjuter... kao da se kompjuteri koriste samo za posao... djizs
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

zole052 je napisao/la:
matej je napisao/la: Zato se mnogi ljudi i ne prebacuju na druge operativne sustave. Vaznije su im igrice nego produktivnost :facepalm
a ti si stroj ili covjek koji se voli i zabavljati :facepalm

ako je netko kupio kompjuter za zabavu sto uopce imas komentirati kako su mu vaznije igrice od produktivnosti, pa normalno da jesu, zato je i uzeo kompjuter... kao da se kompjuteri koriste samo za posao... djizs
Ako ces igrat igrice, s toliko godina, onda si uzmes Xbox ili PS...
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
zole052

Post Postao/la zole052 »

matej je napisao/la: Ako ces igrat igrice, s toliko godina, onda si uzmes Xbox ili PS...
molim... to ti meni kazes "s toliko godina"? sbatine

da se razumijemo... ja sam sigurno vece djete od tebe :bleh

a sto se ps-a ili xbox-a tice... ah, sigurno nisi nikada igrao igre da neznas kolika je to razlika... kakve se igre rade za konzole a kakve za pc...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Heisenberg

zole052 je napisao/la:
matej je napisao/la: Ako ces igrat igrice, s toliko godina, onda si uzmes Xbox ili PS...

a sto se ps-a ili xbox-a tice... ah, sigurno nisi nikada igrao igre da neznas kolika je to razlika... kakve se igre rade za konzole a kakve za pc...

dijete*

prije par godina sam bio hardcore gamer, tako da znam koje igrice se rade za konzole, a koje za računala..
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

svi su hc gameri sa 12 godina, neizbjesno razdoblje i faza odrastanja u danasnje vrijeme

di je ono vrijeme kad su djeca sanjala da igraju u hrvackoj nogometnoj, a ne kanterstrajk repki
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Heisenberg

Medojedni jazavac je napisao/la:svi su hc gameri sa 12 godina, neizbjesno razdoblje i faza odrastanja u danasnje vrijeme

di je ono vrijeme kad su djeca sanjala da igraju u hrvackoj nogometnoj, a ne kanterstrajk repki
hvala bogu, nikad nisam igrao Counter ^^

i trenirao sam kosarku 12 godina, uz igrice paralelno s skolom.
blacx

Post Postao/la blacx »

matej je napisao/la:
zole052 je napisao/la:

dijete*

prije par godina sam bio hardcore gamer, tako da znam koje igrice se rade za konzole, a koje za računala..
Igrice za konzole, igre za računala :bleh
PS i Xbox mi smrde previše na komercijalizaciju, pogotovo sa svojim store-ovima. Na računalu se ima daleko više izbora plus te ne ograničava hardver star 5-6 godina ;)

Kakve veze ima sve to s godinama i sportom :facepalm
Heisenberg

blacx je napisao/la:Igrice za konzole, igre za računala :bleh
PS i Xbox mi smrde previše na komercijalizaciju, pogotovo sa svojim store-ovima. Na računalu se ima daleko više izbora plus te ne ograničava hardver star 5-6 godina ;)

Kakve veze ima sve to s godinama i sportom :facepalm
true story :thumbs
dadob

Post Postao/la dadob »

Moze li me neko uputiti u to na osnovu cega je Microsoft polagao intelektualno pravo na Linux i dokle se doslo u cijeloj toj prici-nisam bas u toku? Da li je bilo konkretnih pokusaja patentiranja koje je najavljivao Microsoft?
Odgovori