Prijava gresaka - bug report

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: Prijava gresaka - bug report

Post Postao/la Lutherus »

Odjava se dešava svima koji prilikom prijave nisu odabrali opciju Zaapamti me te se onda dešava nakon nekih sat, sat i 15 od zadnje aktivnosti.
Netko

Post Postao/la Netko »

A ako ste izabrali opciju za autologin iltiga "Zapamti me" i prilikom jednog od sljedecih posjeta zateknete da niste vise ulogiran to znaci da su se izgubili session podaci - s jedne ili druge strane(client - server).
Lutherus

Tvoji problemi sa browserom i/ili vezom nisu bugovi na forumu. Takve stvari nemojte reportati ovdje.
U suprotnome će se okarakterizirati kao trolling te će se sukladno tome i kazniti.
Netko

Post Postao/la Netko »

Predpostavljajuci da je to meni upuceno:
Nisu client side problemi jer su mi kukiji ostali netaknuti, a i sam iweb je rekao da je bio downtime phpa - tako da nije tako malo-vjerojatno da su se izgubili session podaci.
Isto tako je tesko vjerovat da se desila neka greska u komunikaciji sa serverom, jer su kukiji i dalje ostaju spremljeni lokalno - tako da bi sljedeci http request bio ispravan i vratio zeljeni rezultat(to se nije desilo).
Lutherus

No da, od svih ljudi na forumu samo su tebi izgubljeni podaci?
Netko

Post Postao/la Netko »

Postavio sam pitanje ako se ikome desilo, nisam tvrdio da je to slucaj. Mozda zbog nekih varijabla i je(opet, ne tvrdim kategoricki da je)...
Lutherus

Isti sam dan bio prijavljen na sva 4 kompa + tablet + mobitel mobitel, podaci nisu bili izgubljeni.
Netko

Post Postao/la Netko »

Dobro, onda nisu(necu se uopce raspravljat oko ovakvih gluposti; ako nisu vecini izgubljeni onda oke - nije ni vazno).
iweb
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la iweb »

Jest bio mali downtime PHP-a (a kasnije i malo duži downtime MySQL-a), ali ne vidim razloga zašto bi se session podatci izgubili, budući da se ništa drugo nije dogodilo.

Samo jedan savjet:
Prije reportanja "bugova" u ovu temu, zamolio bih vas da u footeru kliknete na link Izbriši sve kolačiće (Delete all cookies). Hvala ;)
fram
Spol: M

Post Postao/la fram »

Meni na Artodia: Deluxe temi ne radi link za brisanje kolacica, dok na drugim temama (CA Halcyon i prosliver Special Edition) link radi, ali izbrise samo informacije o prijavljivanju, ne i o procitanim temama i slicno...
Odgovori