http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=13667Tomislav001 je napisao/la:jel možda netko probao jel Skyrim radi na wine-u
Wine - testirane igre
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Wine - testirane igre
-
Tomislav001
Meni ne radi,smrzne se kod instalacijeLutherus je napisao/la:http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=13667Tomislav001 je napisao/la:jel možda netko probao jel Skyrim radi na wine-u
-
Lutherus
prati upute. ne radi se badava wine prefix i ne postoji badava winetricks.
- Abzeenth
- Site Admin
Vrlo je mazohistički
igrati tako resursa-gladnu igru kao što je Skyrim preko Winea...osim ako nemaš neki ultrasupermega igraći stroj. Barem se meni tako čini
Mislim, odlično je ako stvarno radi i ako se zbilja može igrati tako, jer sumnjam da ćemo ikad doživjeti nativnu verziju.
ne mora znaciti,neke igre rade jednako dobro kao na windowsima...Abzeenth je napisao/la:Vrlo je mazohističkiigrati tako resursa-gladnu igru kao što je Skyrim preko Winea...osim ako nemaš neki ultrasupermega igraći stroj. Barem se meni tako čini :pogled_
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
skyrim ima jedino užasno bugovit engine.Abzeenth je napisao/la:Vrlo je mazohističkiigrati tako resursa-gladnu igru kao što je Skyrim preko Winea...osim ako nemaš neki ultrasupermega igraći stroj. Barem se meni tako čini
Mislim, odlično je ako stvarno radi i ako se zbilja može igrati tako, jer sumnjam da ćemo ikad doživjeti nativnu verziju.
-
Tomislav001
evo supio sam ga instalirati samo nema zvuka to još pokušavam riješiti
da, i imam moćnu igraću mašinu
,ultra high grafika na skyrimu bez štekanja osim tog zvuka
evo i screenshoot-ovi

da, i imam moćnu igraću mašinu
evo i screenshoot-ovi

Zadnja izmjena: Tomislav001, dana/u 21 pro 2012, 21:39, ukupno mijenjano 3 puta.
-
Lutherus
ako imaš alsu onda i u winu stavi da koristi alsu. ako imaš pulse onda i winu reci da koristu pulse.
-
Tomislav001
zvuka ima kad se pojavi onaj logo,ali u meniju i igri nemaLutherus je napisao/la:ako imaš alsu onda i u winu stavi da koristi alsu. ako imaš pulse onda i winu reci da koristu pulse.
-
Tomislav001
evo ustvari riješio sam zvuk,treba instalirati Direct x 10 koji dolazi uz igru,ali sve radi super