Nemojte da i vašu zauzmemo
Sretna Nova 2013. godina!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- plavi zmaj77
- Spol: M
Re: Nova godina?
Mislim da je fsb-ova zgrada viša,tako da su TVZ-ovci u još nečem bolji od ferovaca(pošto se zna da smo zauzeli FSB-ovu južnu zgradu).
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
koju bi zgradu zauzimali? 
našu možete, ali uz uvjet da je dovršite
-
Lutherus
to vam ekipa pustila da se malo veselite jer ipak, nije svatko za strojraplavi zmaj77 je napisao/la:(pošto se zna da smo zauzeli FSB-ovu južnu zgradu).
- plavi zmaj77
glavnu...imam čak i 5 step plan kako ju zauzeti...Shicy je napisao/la:koju bi zgradu zauzimali?
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
- Cooleech
- Moderator
Nu, dašta! Neman planova, pa moremo svi u SOK!Shicy je napisao/la:meni propa i ovaj jedini plan koji sam ima...shit^2
mogab u SOK-u slavit xD
Cooleech, kakvi su tvoji planovi? oćemo se skupit i kompajlovat kernele?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Da vas nisam čuo da kompalirate kernele s manje od 2 promila alkohola u krviCooleech je napisao/la:Nu, dašta! Neman planova, pa moremo svi u SOK!Shicy je napisao/la:meni propa i ovaj jedini plan koji sam ima...shit^2
mogab u SOK-u slavit xD
Cooleech, kakvi su tvoji planovi? oćemo se skupit i kompajlovat kernele?Znam da nema ni Arni, pa ono...
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Cooleech
- Moderator
A je, još moš tražit i da tipkamo u terminalu "trećom" rukom!max360se je napisao/la:Da vas nisam čuo da kompalirate kernele s manje od 2 promila alkohola u krviCooleech je napisao/la:Nu, dašta! Neman planova, pa moremo svi u SOK!Shicy je napisao/la:meni propa i ovaj jedini plan koji sam ima...shit^2
mogab u SOK-u slavit xD
Cooleech, kakvi su tvoji planovi? oćemo se skupit i kompajlovat kernele?Znam da nema ni Arni, pa ono...
![]()
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zaboga i pobogu 
Ja cu uredno radit jer sam dezuran, a bit ce hladno... Ispod -2 celzijeva moram bit na poslu... Malo komp pa nesto za pojesti i eto ti dan ko i svaki drugi... 
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"