čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
ajde ajde, malo više piva i malo manje politike 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Zašto bi ti netko uopće krao poštu?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- glaskoncILLa
imam ja wd green 1TB vec nesto mjeseci, radi.Cooleech je napisao/la:Ja imam WD Green od 640 GB i relativno sam zadovoljan s njim. Imam ga negdje oko 3-4 godine ako se ne varam i nikad problema s njim.Slamd64 je napisao/la:Je li ko od vas ima/o WD Green?
Prije toga imao sam 20, 40 i 120 GB diskove WD-a i nijedan mi nikad nije stvarao probleme. Meni je WD do sada bio odličan. Možda ova novija serija diskova nije toliko kvalitetna.
opcenito, ako trazis pouzdanost, onda je green serija vjerojatno bolji izbor jer je nekakav rule of tumb da sporiji diskovi duze traju.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
-
Lutherus
Inaće moram novi xfce pohvaliti. Osjeća je veliki pomak ( ili ga za nisam dugo koristil, zadnji je bil 4.3 )
ja imam dva WD green od 2TB i za sada rade dobro (nekih 8 mjeseci).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ja imam dva WD green od 3TB i za sada rade dobro (cca skoro godinu i pol).
Kucam u drvo
Kucam u drvo
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ured ... 68942.html
Ne kupujem auto ako ovo ne mogu izvaditi iz njega. Takvu stvar ne želim imati u svom autu. Pogotovo ne ako ne mogu pristupiti softwareu tj. njegovom sourcu i shemi hardwarea.
Ne kupujem auto ako ovo ne mogu izvaditi iz njega. Takvu stvar ne želim imati u svom autu. Pogotovo ne ako ne mogu pristupiti softwareu tj. njegovom sourcu i shemi hardwarea.