gtk teme pitanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: gtk teme pitanje
Samo peglaj ti taj ispit, a ovo ide usput kao zabava 
Resistance is futile, you will be asimilated!
Il' si Lindža, il' si mindža!
apt-get moo
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Il' si Lindža, il' si mindža!
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Ovako se upali onaj delete da obrisem temu... a svasta...Suko je napisao/la:Evo kako promijeniti Appearance za Roota:Kod: Označi sve
sudo gnome-appearance-properties
Meni se cini da sam ja jednom odabro da mi izbrise temu tako sa delete dugmicem i onda kad sam sljedeci put uso u apperance tema je opet bila tamo ali je ovaj put nisam mogo obrisati sa delete... biti ce neki bug
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Nije bug.zzankola je napisao/la:Ovako se upali onaj delete da obrisem temu... a svasta...Suko je napisao/la:Evo kako promijeniti Appearance za Roota:Kod: Označi sve
sudo gnome-appearance-properties
Meni se cini da sam ja jednom odabro da mi izbrise temu tako sa delete dugmicem i onda kad sam sljedeci put uso u apperance tema je opet bila tamo ali je ovaj put nisam mogo obrisati sa delete... biti ce neki bug
Sa sudo si dobio Root-ov Appearance. I izbrisao si njegovu temu.
A tvoj, tj user Appearance se nije mjenjao.
I kad si ga otvorio, normalno se pokazala tema.
Root ima teme u /usr/share/themes, a ti imaš teme u /home/user/themes.
Nisam briso overglossed temu sa sudo appearance nego pod user, i nakon toga mi je ostala kada sam sljedeci put usao unutra (u appearance).... sada je ne mogu obrisati ni tako da je obrisem iz home/user/.themes foldera (obrisana je iz foldera ali tema ostane u appearance)... sve druge teme koje instaliram mogu obrisati na bilo koji nacin ali ovu overglossed nikakoSuko je napisao/la: Nije bug.
Sa sudo si dobio Root-ov Appearance. I izbrisao si njegovu temu.
A tvoj, tj user Appearance se nije mjenjao.
I kad si ga otvorio, normalno se pokazala tema.
Root ima teme u /usr/share/themes, a ti imaš teme u /home/user/themes.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.