zasto kada su i windowsi besplatniShicy je napisao/la:postoji jedna korelacija koja mi se vrti po glavi, možda je i polunepristojno to izjavit u klubu obožavatelja ubuntua, a to je da ubuntu uglavnom koriste ljudi koji ga koriste isključivo jer je besplatan. da ih je briga za išta drugo, nebi ga koristili.
a sad me komodno mogu razapet
TOP TEMA: Ubuntu fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu fan club
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
to su ovi drugi...koji bi koristili ubuntu da ne mogu sa torrenta skinit pendžere 
ali svi mogu skinuti windowse ali ipak koriste ubuntu pa ti zakljucak ne stoji...Shicy je napisao/la:to su ovi drugi...koji bi koristili ubuntu da ne mogu sa torrenta skinit pendžere
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ali pendžeri nisu besplatni...skidanjem s torrenta kršiš zakon, a ubuntu je besplatan 
Po tome onda i velika većina koja koristi Mint ga koristi jer je besplatan.Ne slažem se !Shicy je napisao/la:postoji jedna korelacija koja mi se vrti po glavi, možda je i polunepristojno to izjavit u klubu obožavatelja ubuntua, a to je da ubuntu uglavnom koriste ljudi koji ga koriste isključivo jer je besplatan. da ih je briga za išta drugo, nebi ga koristili.
a sad me komodno mogu razapet
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
nemoj se praviti g... znas da vecina ljudi u rh ima basplatne windowse osim ako su ih doboli sa laptopom...Lutherus je napisao/la:Dobro ti onda zarađuješ kad ti 1800 kn besplatno.
ja prodavo pola godine kompjutere i niti jedne windowse nisam prodao... jedno je jedan covjek pitao ali se uhvatio za glavu kada sam mu rekao koliko su i rekao da ce mu to prijatelj onda srediti... tako da besplatni su a ne kostaju 1800kn...
i nemoj opet svadje poticati i odi u svoj klub
Zadnja izmjena: zole052, dana/u 04 sij 2013, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
neću više ništa govorit na ovu temu. svi sve znaju, a svi se prave berlaviShicy je napisao/la:postoji jedna korelacija, a to je da ubuntu uglavnom koriste ljudi koji ga koriste isključivo jer je besplatan. da ih je briga za išta drugo, nebi ga koristili
-
Lutherus
you have much to learn young padawanzole052 je napisao/la:nemoj se praviti g... znas da vecina ljudi u rh ima basplatne windowse osim ako su ih doboli sa laptopom...Lutherus je napisao/la:Dobro ti onda zarađuješ kad ti 1800 kn besplatno.
ja prodavo pola godine kompjutere i niti jedne windowse nisam prodao... jedno je jedan covjek pitao ali se uhvatio za glavu kada sam mu rekao koliko su i rekao da ce mu to prijatelj onda srediti... tako da besplatni su a ne kostaju 1800kn...
i nemoj opet svadje poticati i odi u svoj klub
and now, if you excuse me, i have a call to make to Kobe Japan and i`m leaving you guys alone. Don`t break anything while you are playing.
Re: TOP TEMA: Ubuntu fan club
Da se i ja pridružim