Samo malo eksperimentiram ali tko zna jednog dana...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Da, jedan 22" i jedan 17" ako se ne varam, od kolege ukrao, navodno nije radio. Easy fix, replace par kondenzatora i kao nov. Kul stvarmax360se je napisao/la:Dual monitor ?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
U međuvremenu možeš isprobati exGENT ("... exGENT Linux can be installed to hard drive in 5 - 10 min. This means that all of you who might hesitate to perform a normal Gentoo installation - which can take up to a couple of days - now have the chance to get this great Linux system on your computers very easy ...")
Barem sprečavaju moguči elitizam Gentooista. Prije je bilo:"Ja imam Gentoo!" I svi su šutili. A danas:"Ja imam Gentoo!" A ostali:"Ma beži, mali. Imamo ga i mi."Lutherus je napisao/la:Neš ti te zaobilazne puteve.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.