Tko vašom zaslugom koristi linux

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: Linux oko mene

Post Postao/la Lutherus »

Lutherus je napisao/la:Sa curom samo jedanput pričal oko računala i tema vezanih za to a da nisu igre i otaku kultura.
To je bilo kad sam na našem regularnom chati psoval flash, adobei budalu koja rezultate natječaja spremi kao .bin ( zašto bi imalo inteligentna osoba pobogu to radila ?!?!?! ). Skomentirala je sljedeće:
Da se maknešod Windowsa? Znaš ima i drugih operacijskih sustava. Jesi kad čul za Linux? Imaš ih više..( i sad krene predavanje )...ja konkretno koristim Arch Linux. A moj odgovor, honey, i`m using gentoo :D
chule
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la chule »

Abzeenth je napisao/la:Koliko nam treba ovakvih tema? 8-)
iweb je napisao/la:Vrijeme je za novu zbirnu temu 8-)
max360se je napisao/la:yaay, ove godine nitko nije još otvorio ovakvu temu :roll:
Lutherus je napisao/la:Kaj nemamo već svjedočanstva?
svjedočanstva... :bleh
daemon je napisao/la:od mojih drugova niko ne koristi, jednostavno ih neinteresuje al' ja sam odusto od nagovaranja...
od mojih prijatelja također nitko ne koristi, ali ima jedan što se žali da mu se prozori vuču ko krepana mačka pa mi je on trenutno prvi na meti :zvizdi
Medojedni jazavac je napisao/la:ja sam domagoj
i moj brat robert također rofl rofl rofl rofl
Heisenberg je napisao/la:Na moj nagovor, dosta je ljudi instaliralo Linux, a koliko sam ih uspio pitat za dojmove, rekli su mi: Ne svida mi se, ostajem pri Windowsima. :(
ovo je baš tužno :(
mislim, ae mogu skontat dječurliju kojima su igre jedini razlog zbog kojeg posjeduju računalo pa im se ne da zezat sa wineom i slč., ali ne vidim razloga zašto prosječni korisnik ne bi koristio neku od linux distribucija? zar je moguće da prozori ispiru mozak? szbunjen :twisted:
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

chule je napisao/la: ovo je baš tužno :(
mislim, ae mogu skontat dječurliju kojima su igre jedini razlog zbog kojeg posjeduju računalo pa im se ne da zezat sa wineom i slč., ali ne vidim razloga zašto prosječni korisnik ne bi koristio neku od linux distribucija? zar je moguće da prozori ispiru mozak? szbunjen :twisted:
Ocito nisu spremni za promjene. Ali doc ce i to sbatine
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
eloop

Post Postao/la eloop »

Davo sam prestao glumit mesiju i nagovarati ljude da brisu Windows.
Svakako oni koji su voljni razmisljat napuste Windows, drugacije ljudi misle da je to neka prodaja magle, jos ako budes dobar pa im sredis sve, onda si napravio gresku, treba samo po onom prncipu "nauci ga da peca".
Opet ako gledam objektivno i nije neka prednost da koristi ove "moderne" Linux distribucije.
Danas samo nagovaram Linux korisnike da prijedu na *BSD. :P
"Simplicity is prerequisite for reliability." Edsger W. Dijkstra
Slamd64

AW: Linux oko mene

Post Postao/la Slamd64 »

:thumbs
Ako hardware dozvoljava :D

Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
chule
Kontakt:

Post Postao/la chule »

Heisenberg je napisao/la:Ocito nisu spremni za promjene. Ali doc ce i to sbatine
ako neće milom, oće silom :D
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

chule je napisao/la:
Heisenberg je napisao/la:Ocito nisu spremni za promjene. Ali doc ce i to sbatine
ako neće milom, oće silom :D
Tako nekako.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
eloop

Re: AW: Linux oko mene

Post Postao/la eloop »

Slamd64 je napisao/la::thumbs
Ako hardware dozvoljava :D

Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
To sam ti oprostio, al neka kupit ces ti drugu masinu. :D
"Simplicity is prerequisite for reliability." Edsger W. Dijkstra
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

Ja još uvijek nagovaram sam sebe.
Hebiga, predugo vremena sam na njemu.
Stari poznanici jedva koriste win, tako da sumnjam da bi se snašli na linuxu, a od pomaganja sam odustao jer brzo postanu napuhani.
I da, istina je, prozori ispiru mozak.
Sjećam se kad sam počeo korisiti lin da sam se stalno pitao šta to nije moglo biti bolje riješeno prozorima, a nakon nekoliko dana prijeđem na win i počnem koristiti cmd.
Osim toga, nije važna kvantiteta, nego kvaliteta.
FreeJumper

Re: Tko vašom zaslugom koristi linux

Post Postao/la FreeJumper »

Ja sam još prije stavio sestri, starom i frendu ubunu 10.10 a buraz je probo 11.10 i nije mu se svidio. al sad su svi na windowsima ponovo :-(
Ako vam ide suviše lako -
pogledajte bolje, možda vam ide
nizbrdo.
Odgovori