Oldtajmeri, auti i slična limarija
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Oldtajmeri, auti i slična limarija
Dečki, žalim ali moram se proglasiti pobjednikom. Trabi FTW.
I ne, nisam ga gurao, samo sam gasio svjetla tada.

Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Suko
- Site Admin
S Ticom je jedini problem bio što je auto bez ikakve pasivne zaštite. Ako te je netko opalio sa strane ode ti na dugi oporavak ako ne i na vječna lovišta!calisto053 je napisao/la:Jedna zanimljivost: auto koji se vrlo često ignorira i predmet je podsmijeha (na žalost, više se ne proizvodi) je Daiwoo Tico. Vozi ga moja cura (bolje rečeno: gazi ga), a njen stari je mehaničar pa mi priča o njemu. Taj auto je nepoderiv! Jedan lik je prešao s njim 500,000 km i još traje, dok je drugi natukao 750,000 km i na kraju ga prodao u dijelove iako je još bio dobar.
Vidio sam što se radi s tim autom - neki su u poluraspadnutom stanju s izvađenim dijelovima i još voze!
-
Lutherus
E Trabi je legenda
bil je jedan u kvartu, deda stalno plakal kak ga se nebre rešiti a onda kad došli po njega je tražil 13 000€.
bil je jedan u kvartu, deda stalno plakal kak ga se nebre rešiti a onda kad došli po njega je tražil 13 000€.
- calisto053
- Moderator
To je istina! Limarija je stvarno loša, konstrukcije kaveza skoro da ni nema, blatobran možeš nogom odvalit - ko da je od plastike (iste zamjerke imam i za svoj stari Accent). Međutim, cura mi je dvaput završila u kanalu na krovu, a nikakve veće štete nije bilo. To je dovoljna garancija pouzdanosti!Suko je napisao/la:S Ticom je jedini problem bio što je auto bez ikakve pasivne zaštite. Ako te je netko opalio sa strane ode ti na dugi oporavak ako ne i na vječna lovišta!
@ Vl@do -
Trabi je zakon! Ne izmotavaj se - to je položaj za inicialno guranje prije paljenja!
Moj stari je 20 godina vozio Peglicu (Fiat 126), tako da dobro prepoznajem taj položaj tijela i rad nogu
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
500,000 km? pih, ja toliko napravio sa opel kaddetom karavan i i dalje je ok, spremena za još toliko (bar što se motora tiče i mehanike). Problem je hrđanje koje bi trebalo riješiti...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ja imam Clio 2003. godište 1.2 motor 132 000 km 
Motor je u redu, limarija je ok ali su zato šarafi na bunkeru postali ruzinavi sa 4 godine.
Motor je u redu, limarija je ok ali su zato šarafi na bunkeru postali ruzinavi sa 4 godine.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- drone
- Moderator
Isto i moja stojka, '86. godište.shrike je napisao/la:500,000 km? pih, ja toliko napravio sa opel kaddetom karavan i i dalje je ok, spremena za još toliko (bar što se motora tiče i mehanike). Problem je hrđanje koje bi trebalo riješiti...
Brojač kilometara je već tko zna koji put krenuo od nule, a zvijer još uvijek može navući 150 km/h i to ne samo na nizbrdici
I onda neka netko kaže da su to bili loši auti.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Nisu bili loši auto, samo nisu iz tvornice dolazili potpuno složeni 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- drone
- Moderator
Stojke nisu dolazile potpuno složene? Ja nisam vidio ni jednu nepotpunu, a isto sam čuo svakakvih priča. Također, Z101 != Yugomax360se je napisao/la:Nisu bili loši auto, samo nisu iz tvornice dolazili potpuno složeni
Što se kvalitete motora i mehanike tiče, to su dokazali time koliko traju i koliko ih možeš gaziti posvuda bez posljedica. Bili su to jednostavni auti i lako ih se održavalo. A sad, kakvi su za voziti, to je druga priča. Ako ga nisi duže vozio, dobiješ upalu mišića i žuljeve
Ma najbitnije je kakav je vlasnik. Kod nekih ljudi auti se jednostavno raspadaju, koja god marka bila. Valjda su ti ljudi radioaktivni, pa ozrače i aute koje voze
Meni su Francuzi odlični. Recimo, oni dostavni Citroeni Berlingo (i isti Peugeoti) svašta podnose i idu super. Prvi auto u kojem sam se vozio (iz rodilišta u Francuskoj) je bio Peugeot 403
Nažalost, mislim da su Peugeoti preskupi s obzirom na ono što nude, pa kad bih sad kupovao, vjerojatno bih kupio nekog Talijana
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2010-... Arch
2010-... Arch
drone nisi me shvatio dobro, pod potpuno složeni mislio sam da nisu svi dijelovi bili kako treba složeni pa si morao sam zavidat tj. spojit do kraja. Mislio sam da ćeš barem ti to shvatit, pa nisu li zbog toga i dobili nadimak stojadin?
Berlingo je odličan auto, izdržljiv i ima jako puno mjesta
Berlingo je odličan auto, izdržljiv i ima jako puno mjesta