Svi paketi bi trebali biti više manje ažurirani, a ako si imao svoje konfiguracije, one su vjerojatno spremljene kao naziv_konfiguracije.rpmsave ili, ako je stara konfiguracija aktualna, onda je nova spremljena pod .rpmnew. U svakom slučaju, ne bi trebao ostati bez nikakvih fajlova jer se radi u suštini o običnoj nadogradnji paketa uz par dodatnih detalja koji ne mijenjaju fajlove koji se ih ne tiču.codegun je napisao/la:evo, možda moje iskustvo kome pomogne, jučer sam potjerao FedUp i čini se da je sve ok prošlo, odnosno sad imam F18. Trajalo je cca 2h, jedino su mi mnoge Gnome Shell extension ostale isključene jer nisu kompatibilne s G.Shell 3.6. Isto tako, morao sam deinstalirati i iznova instalirati Chrome. Ostalo je čini se tu. Zna li netko, da li su negdje na disku ostali stari F17 file-ovi ili je to update pobrisao, ili pitam glupost?
Fedora 17 na F18
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Fedora 17 na F18
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
-
codegun
- Kontakt:
ma sve je na mjestu, jedino bih htio da nema smeća koje je ostalo nakon update-a. To bih obrisao ako to negdje egzistira...
I, šta preporučaju prekaljeni Fedoraši? Jel se isplati biti "early adopter", ili bolje ostati još malo na 17?
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Pa ukoliko instalacija prođe glatko, nema razloga zašto ne koristiti F18. No opet, nema previše novosti za krajnje korisnike u F18 s obzirom na sedamnaesticu tako da... možda je bolje pričekati dok se nova Anakonda ne ispolira za F19stef je napisao/la:I, šta preporučaju prekaljeni Fedoraši? Jel se isplati biti "early adopter", ili bolje ostati još malo na 17?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
-
codegun
- Kontakt:
meni radi dobro (posle update-a), jedino mi se novi nautilus zamjerio a njega sam zamjenio s Nemo file managerom. Što se mene tiče idi na F18 - ali pažnja, ja nisam ni prekaljen ni baš iskusan linuxaš