Zato kažem - barem su konzistentni u svojoj neupućenosticalisto053 je napisao/la: Ako se tako shvati, onda je cijela stvar i donekle prihvatljiva. Um prosječnog win korisnika jednostavno ne proznaje koncept otvorenog koda. Prva asocijacija na to je "besplatno" - freeware. Po meni je, dakle, cijeli pogled članka i donekle razumljiv....![]()
Ne treba ih ispravljati (jer to ne pomaže), već ih radije treba žaliti...
Novi broj Buga
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Novi broj Buga
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Jučer napokon pročitao temu broja do kraja, dojmovi .. paaa ok ako se stavim u ulogu nekog tko nikad ništa nije čuo i vidio o linuxu, ubuntu-u ili slobodnom softveru.
Usput, ponio sam ga na posao pa ću napraviti mali test, dati časopis nekoliko kolega koji muku muče s penđerima i virusima pa da vidim da li će ih tema broja zainteresirati da probaju GNU/Linux/Ubuntu .. ako budu, onda je BUG-ova tema broja ma koliko površno bila napisana ipak bila dobra i korisna
Usput, ponio sam ga na posao pa ću napraviti mali test, dati časopis nekoliko kolega koji muku muče s penđerima i virusima pa da vidim da li će ih tema broja zainteresirati da probaju GNU/Linux/Ubuntu .. ako budu, onda je BUG-ova tema broja ma koliko površno bila napisana ipak bila dobra i korisna
Evo skenirao sam članak.. pa skidajte..
[url]Link uklonjen[/url]
[url]Link uklonjen[/url]
-
Lutherus
Uvijek me fasciniralo da ljudi ne razlikuju razliku između desktop managera i shella za isti.
Al ok, ipak je to Bug. No ni jednom trećerazrednom it časopisu ne mogu oprostiti ovako površnu instalaciju wine-a. Sve u svemu, još jednom, vrlo šlampavo i amaterski obavljeno.
za Bug.
Al ok, ipak je to Bug. No ni jednom trećerazrednom it časopisu ne mogu oprostiti ovako površnu instalaciju wine-a. Sve u svemu, još jednom, vrlo šlampavo i amaterski obavljeno.
Joj, joj,,, i VIDI-jevci muku muče s Linuxom... niti WINE ne znaju kaj je..
http://www.facebook.com/vidi.hr/posts/347998995313673
- PunkBastard
al glavno je da NIJE EMULATOR! hahaGrof je napisao/la:Joj, joj,,, i VIDI-jevci muku muče s Linuxom... niti WINE ne znaju kaj je..
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Meni je fantastično kako nitko nikada ne želi reći ono " OK, hvala, pogriješili smo - ispravljamo..." nego se uvijek traže neki načini opravdanja, pa bili oni i u ne znam koliko godina staroj verziji akronima. Zaista, tužna slika mozaika zvanog "Hrvatska"
- PunkBastard
to mi je poznato, kad sam im slao taj mail da pišu o linuxu, sve su krivo shvaćali/o, i štogod ja napišem on izvrće riječi, dok na kraju nismo došli do toga da je napokon rekao, nemamo autora, imali smo jednog itd.Grof je napisao/la:Meni je fantastično kako nitko nikada ne želi reći ono " OK, hvala, pogriješili smo - ispravljamo..." nego se uvijek traže neki načini opravdanja, pa bili oni i u ne znam koliko godina staroj verziji akronima. Zaista, tužna slika mozaika zvanog "Hrvatska"
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.