Ubuntu for phones - Industry proposition

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: Ubuntu for phones - Industry proposition

Post Postao/la Lutherus »

A kaj misliš zakaj na MCW2013 Ubuntu for touch hvale jedino Jono Bacon, Mark i ostatak sa Canonicalovog štanda?
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:A kaj misliš zakaj na MCW2013 Ubuntu for touch hvale jedino Jono Bacon, Mark i ostatak sa Canonicalovog štanda?
Ubuntu Touch beats Firefox OS to win best of MWC from CNET
http://reviews.cnet.com/8301-13970_7-57 ... from-cnet/
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

I sad pročitaj bilo koj drugi review :zvizdi a onda pogledaj tko je pokupil ugovore sa proizvođačima i sa operaterima :zvizdi
max360se

Post Postao/la max360se »

I Aaron se osvrnuo na Ubuntu for........
https://plus.google.com/u/0/10755554069 ... 89p3bTkup4
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

Aron je jedan od malobrojnih koji se ne ustručavaju Balmera, ovaj Marka spustiti na zemlju.
Developers, developers, developers, developers!
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:I sad pročitaj bilo koj drugi review :zvizdi a onda pogledaj tko je pokupil ugovore sa proizvođačima i sa operaterima :zvizdi
nisam naiso na nikakve komentare osim ovog cnetovog... a i ovo je bio samo komentar na tvoje da se ubuntu nije nikome svidio osim marku :bleh

a i realno ubuntu je u teskoj alphi a firefox je puno odmaknuo tako da je logicnije da on ugovori vise toga a ubuntu treba jos pokazati na sta ce liciti dok izadje barem neka beta

ja osobno se nadam da ce moj sljedeci pametni telefon biti sa firefox os-om, bas me ne privlaci imati utuntu na mobu ali zivi bili pa vidjeli, u svakom slucaju nesto zanimljivo se desava na tom polju :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:I sad pročitaj bilo koj drugi review :zvizdi a onda pogledaj tko je pokupil ugovore sa proizvođačima i sa operaterima :zvizdi
nisam naiso na nikakve komentare osim ovog cnetovog... a i ovo je bio samo komentar na tvoje da se ubuntu nije nikome svidio osim marku :bleh

a i realno ubuntu je u teskoj alphi a firefox je puno odmaknuo tako da je logicnije da on ugovori vise toga a ubuntu treba jos pokazati na sta ce liciti dok izadje barem neka beta

ja osobno se nadam da ce moj sljedeci pametni telefon biti sa firefox os-om, bas me ne privlaci imati utuntu na mobu ali zivi bili pa vidjeli, u svakom slucaju nesto zanimljivo se desava na tom polju (jos i tizen je skoro pa gotov) :)
Lutherus

Pa Tizen je već 3 dana na tržištu
Za Ubuntu touch je Bruce Byfield fino izrazil ( čovjek je inaće i sam Ubuntu korisnik, bivši developer i kako sam kaže Ubuntu fanatik). Kaže čovjek, sigurnosna rupa i propus u 12.10 je postala kriza managmenta u 13.04 a Mark ne uspjeva medije dovoljno dobro fokusirati na touch kako bi se izbjegli pogledi na krizu pr-a ali i unutarnje svađe. Ljudi koji su probali taj ut kažu kako je to cyanogenmod + unity a ne ono kaj su očekivali. Ovo bude još velikih svađa, ratova i preokreta na tržištu i u open source zajednici koja puca po šavovima. Evo jučer je pop*****a KDE ekipa. Sad čekaj dok svi dobe stinky finger od gazde i project leadera.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:Pa Tizen je već 3 dana na tržištu
moze biti na trzistu ali ako nema za kupiti kod domacih operatera kao da ni ne postoji...
Lutherus

Ne postoji za tebe. Naše domaće tržište je zanemarivo i zarada na njemu je zanemariva.
Odgovori