openSUSE 12.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.3
Možeš dodat 12.3 kao target već neko vrijeme 
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
sumski koristi već 12.4 
Shicy je napisao/la:sumski koristi već 12.4
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
bude 13.1 
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Jel? Pa gledao sam nedavno i bio je samo Factory povrh 12.2sumski je napisao/la:Možeš dodat 12.3 kao target već neko vrijeme
mozda nije bilo checkboxa, al se dalo rucno upisat. sad je i checkbox tu 
Software search and installation on software.opensuse.org
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Mala napomena za 12.3. Možda bi ti bilo dobro dodat 12.3/Update, ne 12.3/standard, jer 4.10.x bi trebali dolazit ko regularni update u repo. Ovak ti možda bude manjih dep problema.Grof je napisao/la:Jel? Pa gledao sam nedavno i bio je samo Factory povrh 12.2sumski je napisao/la:Možeš dodat 12.3 kao target već neko vrijeme
Ili dodat KR410 repo na 12.3
Ako već nisi
ne kontam baš gdje se to dodaje u Builderu. Tamo mogu odabrati samo značajke arhitekture i dodati posebne putanje nekih drugih repoa... ali mi ne daje na izbor nikakav Update (tamo stoji standard po defaultu). Do sada s 12.1, 12.2 i Tumbleom nisam imao nikakvih problema. Nije taj paketić ništa zahtjevan...
interesuje me je li iko probao opensuse xfce verziju,posto ja obozavam xfce okruzenje ali izgleda slabo se koristi na opensuse jel zato sto je lose ili ...