openSUSE 12.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
Re: openSUSE 12.3
A onaj muzlocker repo, jel okej ako upotrebim za 12.2, ili je bolje sačekati da izađe za 12.3 posebno?
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Zapravo, trenutno bi ti bilo bolje koristit Factory repo. Trentuno je otrprilike ko 12.3
Iako, gledam ovaj repo, i malo je šlampavo napravljen. Paketi linkaju na devel projekte, umjesto suse verziju
Ja osobno preporučam, i koristim infinality patcheve i repo
https://build.opensuse.org/project/show ... 3Asubpixel
(Maintainer je jedan od glavnih oS maintainera, tak da nema straha
)
Iako, gledam ovaj repo, i malo je šlampavo napravljen. Paketi linkaju na devel projekte, umjesto suse verziju
(Maintainer je jedan od glavnih oS maintainera, tak da nema straha
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Ne! Treba čekati dok muzlocker ne skompajlira za 12.3 repo. Previše je tamo zavisnosti i ne bi to dobro radilo.kecerraj je napisao/la:A onaj muzlocker repo, jel okej ako upotrebim za 12.2, ili je bolje sačekati da izađe za 12.3 posebno?
Da, sad i ja vidim, to bi trebalo promijeniti. Baš budem probao koristiti subpixel iz tog repoa.sumski je napisao/la:Zapravo, trenutno bi ti bilo bolje koristit Factory repo. Trentuno je otrprilike ko 12.3
(Maintainer je jedan od glavnih oS maintainera, tak da nema straha)
Ma meni se fontovi sa tim repoem/patchevima milina jedna 
A najbolja je fora da se da tweakati kolko srce želi
Pogledaj /etc/profile.d/infinality-settings.sh
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Ekipa,
Jel zna netko hoce li vratit My Computer (kio_sysinfo). Navodno je u razvojnim verzijama izbacen radi nekakvog bug-a. Jesu uspjeli to rjesit?
Jel zna netko hoce li vratit My Computer (kio_sysinfo). Navodno je u razvojnim verzijama izbacen radi nekakvog bug-a. Jesu uspjeli to rjesit?
Ne. Odlučeno je da se izbaci jer nije održavan, ni vidjel ikakvog commita više od 3 godine
Ajd kad stavim - velim dojmove... baš me zanima. Bude li sve tip-top. promijenim i na našem HOW-u ovu stavkusumski je napisao/la:Ma meni se fontovi sa tim repoem/patchevima milina jedna
a sta je s apperom jel se ponovo mora odmah uklanjati
Moja preporuka je ostaviti ako se ima samo osnovni repo, maknuti ak se ima i dodatnih.
A budeš sam skužil dal ti odgovara ili ne. Generalno, u dosta je boljem stanju nego u ranijim verzijama.
A budeš sam skužil dal ti odgovara ili ne. Generalno, u dosta je boljem stanju nego u ranijim verzijama.
Zadnja izmjena: sumski, dana/u 13 ožu 2013, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.