openSUSE 12.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.3
Skinuto 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
5.4% 
drzim fige da ovaj suse napokon radi na mom hardveru...
drzim fige da ovaj suse napokon radi na mom hardveru...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- drone
- Moderator
Ja se više ne nadam, ali idem skidati 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
drone je napisao/la:Ja se više ne nadam, ali idem skidati
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
sumski je napisao/la:Nastavno na prošli post, budem pogledal dal se da ubaciti u KDE:Extra.grguss je napisao/la:Ekipa,
Jel zna netko hoce li vratit My Computer (kio_sysinfo). Navodno je u razvojnim verzijama izbacen radi nekakvog bug-a. Jesu uspjeli to rjesit?
Hvala sumski,to bi bilo lijepo od tebe.
Godinama koristim opensuse i navikao sam se na my computer i njegove informacije koje mi je pruzao tak da bi mi nedostajao u ovom izdanju.
Sto uciniti da ne ode u zaborav,da ne nestane kao npr pytube?
Usput,sve pohvale i cestitke na tvom angazmanu u razvoju.
Mislim da ce ovo biti stvarno najbolje izdanje do sad (koristim ga od rc-a1)
Upravo skinuto,zanima me kojim je programom najbolje openSUSE instalirati na USB stick,pokušavam s UNebootin-om ne može se bootat?
- Heisenberg
Probaj s multisystemom.maki je napisao/la:Upravo skinuto,zanima me kojim je programom najbolje openSUSE instalirati na USB stick,pokušavam s UNebootin-om ne može se bootat?
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
najbolji je suseov image-writer.
ali radi samo na suseu i win
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
maki je napisao/la:Upravo skinuto,zanima me kojim je programom najbolje openSUSE instalirati na USB stick,pokušavam s UNebootin-om ne može se bootat?
eto. ili sa dd-omstefan je napisao/la:najbolji je suseov image-writer.
http://en.opensuse.org/SDB:Live_USB_stick
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
40%
biti ce zabava za vikend
biti ce zabava za vikend