Za kojeg od predloženih display manager kandidata biste glasovali i zašto?
Što očekujete u kontekstu razvoja ove situacije?
Mrzite li i vi KDM?
Diskutirajte
Meni su iskreno svi isti. Trenutno imam lightdm. Ne vidim zašto bih mrzio kdm
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Slažem se sa Shrikeom. KDM koristim jer je bio defaultni za KDE. Nikad se nisam previše zanimao za display managere. To mi je onako, usputna stvar. Bitno da radi.
Meni je KDM skroz ok. Ne vidim zašto bih ga mrzio. Ali LightDM mi je stvarno veri najs, aj lajk.
I ovo što drone veli.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
drone je napisao/la:Slažem se sa Shrikeom. KDM koristim jer je bio defaultni za KDE. Nikad se nisam previše zanimao za display managere. To mi je onako, usputna stvar. Bitno da radi.
Same here, iako na Debianu na laptopu ne XDM , na netbooku uopce nemam DM
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!