Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Tomislav001
Re: Humor, šaljive slike/video...
Popravak moje tipkovnice

-
Tomislav001

Tux i prijatelji
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Mislim da ipak traze trampolin.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Tomislav001
Razvoj tehnologije obrnuto proporcionalno djeluje na rast slušalica

Malo bosanskog humora
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/senad-h ... e-u-brazil
izvorTako je Damir Hrustanović u svom statusu napisao: „Sad mi je jasno zašto se kaže ''prop'o' si ko Grčka!“
Naš kulturni radnik Ibrahim Spahić, sa bezbroj uskličnika, kratko je napisao: „Zvjezdane staze BIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!“
Alem Bajramović je inspiraciju našao u grčkoj mitologiji: „ Pobjeda Grčke nad Bosnom..... Još jedan grčki mit....“
Edina Matošević je napisala sljedeće: „Grci pjevaju "Neću, neću dijamante..."
Edvin Zulić se našalio na račun odbrane Grčke: „ Idu Džeko, Misimović i Ibišević, kontaš? - Ne kontam... - Pa ne konta ni odbrana Grčke.“
Fadil Bajrami je napisao: „Poštovani, obavještavamo da je pozivni broj Grčke sa 0030 promijenjen na 0031.
Hajra Jahić je pobjedu proslavljala uz kahvu, onu slatku, i napisala: „Nama Boga mi slatka, a njima Grka!„
Sanel Mumić je ponudio rezultat na grčkom jeziku: „Ovako bi to glasilo na grčkom jeziku: 3 golidis ste primilis, pa je l' vas stidopulos?“ Još je napisao „Na tržište je plasirana nova kafa Hellas 3 U 1“
Glumac Mido Midhat Kušljugić nije mogao, a da ne spomene političare: „Ne mogu ovi politički smradovi ukaljati obraz mojoj zemlji koliko gs vi možete osvjetlati - hvala vam Zmajevi!“
Hafiz Omer ef. Zulić, znajući da Dodik navija za Srbiju, koja je izgubila od Hrvatske, te da za BiH, kako je i sam rekao, navija samo kad igra protiv Turske, napisao: „Svugdje tuguju jednom, samo u Banjaluci dvaput dnevno.“
Asmir Kulić je napisao: „Kažu, Senad Hadžić već krenuo pješke za Brazil.“
ROFL
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
- Heisenberg

The cat is like: "Okay, I'll do it ONCE, but don't mention it to my friends"
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
Slamd64
Mislim da je jedina da valja vijest koju je avaz napisaojasox je napisao/la:Malo bosanskog humora
izvorTako je Damir Hrustanović u svom statusu napisao: „Sad mi je jasno zašto se kaže ''prop'o' si ko Grčka!“
Naš kulturni radnik Ibrahim Spahić, sa bezbroj uskličnika, kratko je napisao: „Zvjezdane staze BIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!“
Alem Bajramović je inspiraciju našao u grčkoj mitologiji: „ Pobjeda Grčke nad Bosnom..... Još jedan grčki mit....“
Edina Matošević je napisala sljedeće: „Grci pjevaju "Neću, neću dijamante..."
Edvin Zulić se našalio na račun odbrane Grčke: „ Idu Džeko, Misimović i Ibišević, kontaš? - Ne kontam... - Pa ne konta ni odbrana Grčke.“
Fadil Bajrami je napisao: „Poštovani, obavještavamo da je pozivni broj Grčke sa 0030 promijenjen na 0031.
Hajra Jahić je pobjedu proslavljala uz kahvu, onu slatku, i napisala: „Nama Boga mi slatka, a njima Grka!„
Sanel Mumić je ponudio rezultat na grčkom jeziku: „Ovako bi to glasilo na grčkom jeziku: 3 golidis ste primilis, pa je l' vas stidopulos?“ Još je napisao „Na tržište je plasirana nova kafa Hellas 3 U 1“
Glumac Mido Midhat Kušljugić nije mogao, a da ne spomene političare: „Ne mogu ovi politički smradovi ukaljati obraz mojoj zemlji koliko gs vi možete osvjetlati - hvala vam Zmajevi!“
Hafiz Omer ef. Zulić, znajući da Dodik navija za Srbiju, koja je izgubila od Hrvatske, te da za BiH, kako je i sam rekao, navija samo kad igra protiv Turske, napisao: „Svugdje tuguju jednom, samo u Banjaluci dvaput dnevno.“
Asmir Kulić je napisao: „Kažu, Senad Hadžić već krenuo pješke za Brazil.“
ROFL
- Captain Hook

Intel Core i5 430M 2.27Ghz x 4
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
- calisto053
- Moderator

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.