ivantomica je napisao/la:
Kaj mi nedostaje kod s chromea je ono njihovo famozno syncanje bookmarka i onaj gumb "other devices" pa me zanima ako netko možda zna ima li kakav dodatak koji bi to napravil.
*Napomena: xmarks sam probal, i nimalo mi se ne sviđa, ako se mene pita ne radi svoj posao kak se spada a i iritira me kod svakog zatvaranja/otvaranja firefoxa da on nekaj sinkronizira.
firefox ima u sebi sinhronizaciju bokmarksa (i addonova i passworda i svega...), pogledaj malo bolje
(i super radi)
Isprobah i očigledno su dosta toga "sredili" ili ja više nisam tolko glup pa sam skontao kako funkcionira ( mada je full jednostavno)
Fućkaš ti ostale addonove ko što je xmarks kad ovaj sync super radi
Firefox dogurao do verzije 20. ‘Škakljivo’ surfanje od sada i u više prozora
Mozilla je upravo korisnicima Firefoxa na osobnim računalima i Android uređajima nadogradila web preglednik na verziju 20. Između ostalog nadograđno je ‘privatno’ surfanje, a potpuno je redizajniran download manager.
Opcija "Private browsing" je odlično integrirana, ali novi download manager je katastrofa. Nije više pop-up prozor, nego integrirani gumb na traci alata. Kada se otvori zauzme četvrtinu prozora, prikazuje samo posljednja 3 preuzimanja i nema mogućnost brisanja popisa
Sve se sada nalazi u Library (bookmarks, history, downloads, etc.). Krasno.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
If you'd like to disable this feature in favor of the old Downloads window, perform the following steps.
Type about:config in the address bar and press Enter.
Press the big button to bypass the warning.
In the search box, paste browser.download.useToolkitUI
In the search results, double-click browser.download.useToolkitUI to set its value to true.
Meni se više sviđa novi dl manager. Nikad nisam volio popup prozore. Volio bih da je još bolje integriran i da uopće ne otvara nikakav novi prozor. Popis je moguće brisati, samo treba kliknuti na Show All Downloads, pa u prozoru koji se otvori Clear Downloads.