Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
PYONGYANG (The Borowitz Report)—North Korea’s official news agency announced today that the military’s planned missile test had been put on hold because of “problems with Windows 8.”
PYONGYANG (The Borowitz Report)—North Korea’s official news agency announced today that the military’s planned missile test had been put on hold because of “problems with Windows 8.”
In the words of one intelligence analyst, “That means the test has been delayed indefinitely.”
A source close to the North Korean regime reported that Supreme Leader Kim Jong-un is furious about the Windows 8 problems and is considering a number of options, including declaring war on Microsoft.
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
Došla tri prijatelja nakon smrti k Bogu.
prije ulaska u raj Bog svoj trojici postavi pitanje: "Da li ste ikad prevarili svoje žene".
Prvi: "Iako sam imao prilike nisam nikada"
- Dobro onda ćeš ti u raju voziti najnoviji Mrcedes i uživaj - odgovara Bog.
Drugi: "Meni je dva ili tri puta uletjela prilika pa sam si mislio zašto ne i.."
- E ti ćeš voziti bickl - reče Bog.
Treći: "O ja sam ju prevario svaki put kad je bila prilika"
- A tebi onda koturaljke - jedva izusti Bog.
.. i tako jednog dana pići treći na koturaljkama i sretne prvoga s mercedesom, a ovaj plaće ko lud pa ga pita:
- Nisi normalan novi mrcedes, klima, koža i još plaćeš, šta bi ja morao reći onda, ma nije mi jasno zašto plaćeš?
.. a na to će prvi: "I TI BI PLAKAO DA TI JE ŽENA MALO PRIJE PROŠLA NA KOTURALJKAMA"
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."