Reviewi i slično

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Fugu
Spol: M

Re: Reviewi i slično

Post Postao/la Fugu »

shrike je napisao/la:SSD test, vezan za Crucial M500 diskove. Ima jedno 10-ak SSD-a i WD caviar black od 1TB za usporedbu:

http://arstechnica.com/gadgets/2013/04/ ... -reviewed/

Mogu reći da su ovi SSD-ovi stvarno bitno brži od mehanike. Iskreno sam očekivao kada su došli prvi puta da će biti od SSD-a flop, i da će ubrzanja biti na razini 10-15 %.
Vro opširno i detaljno. Samo da se cijene urazume. Gorespomenuti WD nudi 1 GB za 0,09$, a prosjek SSDova je oko 1$ po gigi. (str.10)

Nevezano za diskove. Evo malo o Fuduntuu. Stajao mi je par mjeseci na usb-sticku kao priručna live distra, pa imam simpatije prema njoj. Čujem da se odustaje od daljeg razvoja. Navodno pripremaju nešto drugo.

Evo reviewa našeg indijca:
A non-techie's view of the Linux world:
http://mylinuxexplore.blogspot.com/2013 ... imple.html
Where there is a gui there's a way.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Manjaro :ljubav
zole052

Post Postao/la zole052 »

review pocinje na 42:14
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Nice! Budem isprobao.
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Ajme što su ga nahvaili! Pa oni obično dosta po*eru distre, a ovdje su ga toliko nahvaili da su zaključili da je dosadno kad mu se ne može ništa prigovoriti...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
zole052

Post Postao/la zole052 »

4ndY je napisao/la:Ajme što su ga nahvaili! Pa oni obično dosta po*eru distre, a ovdje su ga toliko nahvaili da su zaključili da je dosadno kad mu se ne može ništa prigovoriti...
je... i ubuntu bi ovjek dosta kritizirali a ovaj put ne ali koncentrirali su se samo na neke (meni bitnije) stvari, sto se tice amazona i problema sa time te mir itd. su preskocili sto je i logicno, vec su vise puta rekli stajaliste oko toga i bilo bi glupo da se review pretvori u ponavljanje jedno te istih stvari...

aj u cetvrtak izlazi pa imamo vikend da vidjeti kako izgleda taj novi ubuntu, barem cu ja probati :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
masteroman

Post Postao/la masteroman »

4ndY je napisao/la:Ajme što su ga nahvaili! Pa oni obično dosta po*eru distre, a ovdje su ga toliko nahvaili da su zaključili da je dosadno kad mu se ne može ništa prigovoriti...

Kad je Lunduke bio u LAS-u onda su dosta posrali distre, pogotovo Fedoru ;) Sad su donekle realniji kod reviewa ako se mene pita...
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Ovo o novom ubuntuu:
Ubuntu 13.04 "Raring Ringtail" Review: Sizzling with Unity 7 but does it warrant an upgrade from Ubuntu 12.04/Ubuntu 12.10?

http://mylinuxexplore.blogspot.com/2013 ... eview.html
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Ovog sam tipa prije redovito pratio. Sad puno rijeđe piše. Uvijek kaže koju općenitu o Linuxu kroz svoj blog.
http://cristalinux.blogspot.com/
Odgovori