Mogu reći da su ovi SSD-ovi stvarno bitno brži od mehanike. Iskreno sam očekivao kada su došli prvi puta da će biti od SSD-a flop, i da će ubrzanja biti na razini 10-15 %.
Vro opširno i detaljno. Samo da se cijene urazume. Gorespomenuti WD nudi 1 GB za 0,09$, a prosjek SSDova je oko 1$ po gigi. (str.10)
Nevezano za diskove. Evo malo o Fuduntuu. Stajao mi je par mjeseci na usb-sticku kao priručna live distra, pa imam simpatije prema njoj. Čujem da se odustaje od daljeg razvoja. Navodno pripremaju nešto drugo.
Ajme što su ga nahvaili! Pa oni obično dosta po*eru distre, a ovdje su ga toliko nahvaili da su zaključili da je dosadno kad mu se ne može ništa prigovoriti...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
4ndY je napisao/la:Ajme što su ga nahvaili! Pa oni obično dosta po*eru distre, a ovdje su ga toliko nahvaili da su zaključili da je dosadno kad mu se ne može ništa prigovoriti...
je... i ubuntu bi ovjek dosta kritizirali a ovaj put ne ali koncentrirali su se samo na neke (meni bitnije) stvari, sto se tice amazona i problema sa time te mir itd. su preskocili sto je i logicno, vec su vise puta rekli stajaliste oko toga i bilo bi glupo da se review pretvori u ponavljanje jedno te istih stvari...
aj u cetvrtak izlazi pa imamo vikend da vidjeti kako izgleda taj novi ubuntu, barem cu ja probati
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
4ndY je napisao/la:Ajme što su ga nahvaili! Pa oni obično dosta po*eru distre, a ovdje su ga toliko nahvaili da su zaključili da je dosadno kad mu se ne može ništa prigovoriti...
Kad je Lunduke bio u LAS-u onda su dosta posrali distre, pogotovo Fedoru Sad su donekle realniji kod reviewa ako se mene pita...