čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Gdje bi covjek u hr mogao kupiti CO2 u sprayu? (koji tip ducana bi to imao)
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
skupljaj izdisaje u kesu 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Jel ima tko od vas geigerov brojač za posuditi?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Što se to događa? Jel planirate neki smak svijeta a da ja ne znam? 
treba mi za testiranje egzistencije radona i izotopa dotičnog. Bez brige, samo alfa i beta emiteri u malim dozama.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ahaa. Onda dobro.
(Na PM mi onda javi datum kad planiras da to detonira da se znam prirediti.
)
(Na PM mi onda javi datum kad planiras da to detonira da se znam prirediti.
niš se ne detonira, provjeravam postojeće stanje i razine zračenja, jer sumnjam da je iznad dozvoljenog ili na granici. Ovo je bazirano na abnormalnoj učestalosti pojave tumora i inih oblika malignih bolesti ala leukemija na vrlo uskom području.
Imam ti ga ja u boci dođi sa malom i napunimax360se je napisao/la:Gdje bi covjek u hr mogao kupiti CO2 u sprayu? (koji tip ducana bi to imao)
Probaj u prodavaonicama klima opreme
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware