čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- drone
- Moderator
Re: čavrljanje
Pokušao prošli puta gledati live i odustao nakon petnaestak minuta. Samo se krevelje i glupiraju. Čudi me da od tog materijala uspiju složiti emisiju.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
Staromodan
Čitao sam maloprije stare teme, pregledavao napuštene profile, pa tako naišao na svoj nekadašnji.
Sjetio sam se kako sam tada dolazio ovdje više puta neprijavljen i pokušavao odgonetnuti o čemu pričate.
Sada malo bolje shvaćam, ustvari uzeo sam malo šljive, pa zato sad bolje shvaćam o čemu pričate.
Dan je brzo prošao.
Sjetio sam se kako sam tada dolazio ovdje više puta neprijavljen i pokušavao odgonetnuti o čemu pričate.
Sada malo bolje shvaćam, ustvari uzeo sam malo šljive, pa zato sad bolje shvaćam o čemu pričate.
Dan je brzo prošao.
Staromodan je napisao/la:...
Dan je brzo prošao.
tek pocinje
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Danas su rekli da vjerojatno nece cijeli show tu napraviti nego vjerojatno samo segmetne ako uopce i uspiju jer je guzva.drone je napisao/la:Pokušao prošli puta gledati live i odustao nakon petnaestak minuta. Samo se krevelje i glupiraju. Čudi me da od tog materijala uspiju složiti emisiju.
Kad snimaju segmente onda su ok, a sve ostalo je priprema. Treba se ukljuciti u IRC i sve to, onda je zabavnije. Uglavnom ne stignem LAS pogledati u zadnje vrijeme jer mi vrijeme ne pase, dok TechSNAP pogledam, tamo ti live zanimljiv.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Evo, probao i nikakvih problema s posebnim formatiranjem USB-a ili nemogućnošću prikaza s TV-a snimljenog materijala, format je TS a VLC ga najnormalnije reproducira .. usput probao sam i pod win7 s Gomom i isto nema problema s reprodukcijomFugu je napisao/la:Imam uštekana 2 stikića da gledanje i hdd 320 GB za snimanje. Ali TV formatira hard u nekom svom čudnovatom formatu, nečitljivom na kompu. Usput, snimke su kodirane da ih se može gledati samo na TOM tv-u, dakle ne na takvom istom ili sličnom, nego samo na tom jednom jedinom. Jebla ih zaštita autorskih prava.
Možda imaš preskupi TV jer ovaj moj jeftinjak dela OK.

sumnjam da su razvili svoj codec i da ima drm. Najvjerojatnije radi jedan štos koji sam prije vidio: promijeni ekstenziju u nešto divlje i onda ga plaer ne prepozna, a ipak se radi o običnom mpeg2 codecu. Također je moguće da je malo neobičan kokek, a ti ga nemaš instlairanog.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ma ništ .. i ja sam se sje***o s kućnim kinom, linijska komponenta teška 100 kg, drveni zvučnici, sub koji vadi plombe .. i onda samo reprodukcija DVD-a regije 2 i sve to za puno kunica i onda ga čitanjem svih mogućih formata razvali Vivax od 150 kn 
EDIT: ovaj TV na kojem snimam je 22" Quadro za 1100 kn kaj sam si uzeo za u kuhinju
EDIT: ovaj TV na kojem snimam je 22" Quadro za 1100 kn kaj sam si uzeo za u kuhinju
Nope.shrike je napisao/la:sumnjam da su razvili svoj codec i da ima drm. Najvjerojatnije radi jedan štos koji sam prije vidio: promijeni ekstenziju u nešto divlje i onda ga plaer ne prepozna, a ipak se radi o običnom mpeg2 codecu. Također je moguće da je malo neobičan kokek, a ti ga nemaš instlairanog.
Sve isprobal i preguglal i još nisu našli hack, možda nedostaje pravih majstora ili interesa za tako nešto.
Sigurno nije niti legalno.
Spajanjem hdd-a na računalo, ne prepoznaje ga nijedan program za rad sa diskovima i particijama.
Ni na onom drugom OS-u kojeg nemam doma.
@Bertone: Bez obzira na to, prezadovoljan sam plazmom.
Bilo bi mi dovoljno da nudi makar osnovnu manipulaciju snimljenim materjalom, tj. izrezivanje viška.
Where there is a gui there's a way.
Jesi probao na stranicama proizvođača? nemrem vjerovati u ovo
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!