shrike je napisao/la:Jesi probao na stranicama proizvođača? nemrem vjerovati u ovo
Sve. Idem iskopat koji link da pojasnim.
Edit.
Sad sam na poslu, pa pol linkova ne mogu otvorit.
Format u kojem snima je .tts (TrueTime session) i on nije problem.
Problem je nepoznati i na neki način kriptirani FS.
Baš bum se sutra malo probal poigrat s diskom.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
drone je napisao/la: Prvi put u životu kupim ATI karticu i imam problema zbog zastarjelog Arch wikija. Dan poslije moje kupovine oni ažuriraju wiki. Koja je šansa za to?
Dok sam jučer pregledavao forum, računalo je prestalo raditi, ekran pokaže da nema signala, a ja tu sekundu-dvije mislim si "jeb... koji sad qur... opet zaj..." nakon čega monitor prestane raditi, a par sekundi kasnije se ugase i lampice na ruteru.
Nestalo struje, pa sam otišao nešto prigristi i sjetim se da bih trebao isključiti produžni da ne povuče osigurač kad struja opet dođe, pa kad sam prstom dodirnuo gumb on je zasvjetlio.
Neznam na šta da spremam podatke.
Primijetio sam da nema više nekih distribucija, iako sam ih prije par mjeseci mogao skinuti.
Dok sam jučer pregledavao forum, računalo je prestalo raditi, ekran pokaže da nema signala, a ja tu sekundu-dvije mislim si "jeb... koji sad qur... opet zaj..." nakon čega monitor prestane raditi, a par sekundi kasnije se ugase i lampice na ruteru.
Nestalo struje, pa sam otišao nešto prigristi i sjetim se da bih trebao isključiti produžni da ne povuče osigurač kad struja opet dođe, pa kad sam prstom dodirnuo gumb on je zasvjetlio.
Neznam na šta da spremam podatke.
Primijetio sam da nema više nekih distribucija, iako sam ih prije par mjeseci mogao skinuti.
Čavrljanje ti je naš seoski birc. Tu dođemo klafrati.
Ako odvojiš teme to ti je ko da si odvukao ljude iz birca nekom u kuću. Tamo su svi pristojni i nastoje što prije zbrisati od ljute gospođe koja je baš posisala dnevni boravak.