čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Mislim da je najgore od sve to sto ne mora biti neka jaca da ga srediFugu je napisao/la:Jbte! Gadno. Znači, kriva tableta i ćaobao.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Pa nije to tak strašno .. ne pijem više tablete (osim onih koje moram) i sve pet 
Zapravo i nije lose, ne trujes se tabletama
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Dobro, pustili smo te na miru 10 danadomi je napisao/la:Hvala još jednom evo upravo se upoznali i sutra na posao
Javim danasBertone je napisao/la:Dobro, pustili smo te na miru 10 danadomi je napisao/la:Hvala još jednom evo upravo se upoznali i sutra na posao.. pa kako je na poslu??
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
-
Lutherus
Pred skoro 2 godine htjel kupiti E30 i srediti ga. Tada su imali daleko previsoke i nerealne cijene po oglasnicima. Sad isti auti idalje u oglasnicima, prodaju ih isti ljudi a većini cijene idalje nerealno visoke.
Nije skroz povezano s ovime, ali čisto sam se sjetio da već prije jedno 5 godina sam jednom išao do gradske knjižnice u Rijeci i tamo je bio Ubuntu na računalima. Ne znam, doduše, kakva je situacija danas. Možda još uvijek imaju te Intrepide. )
Ovaj je radio u željezari, nije rudar.drone je napisao/la:Fugu je napisao/la:Evo jedna prigodna za naše rudare:
Drone se toga sigurno sjeća.
Kako si do toga došao? Prabakina ostavština? )) Srca su najjača.. sponzor RadenskaLutherus je napisao/la:E neznam koja je i koliko ih nosili na plac ali znam da je slika iz muzeja.
Doma imam par ovakvih
Kako nije rudar kad je bio svjetaki prvak ( mislim da je jošhrc je napisao/la:Ovaj je radio u željezari, nije rudar.drone je napisao/la:Fugu je napisao/la:Evo jedna prigodna za naše rudare:
Drone se toga sigurno sjeća.
Nema veće religije od istine!