a e... sve je to ukrasavanje tijelahrc je napisao/la: Možemo ubaciti i raspravu o piercingu slobodno )
Tattoo
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Tattoo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Nisam mislio da se otvara nova tema, već ovdje, pa da mod doda još u naziv.zole052 je napisao/la:a e... sve je to ukrasavanje tijelahrc je napisao/la: Možemo ubaciti i raspravu o piercingu slobodno )
Sve je to ugrožavanje tijela )
Na ponekim muškima tetovaže još i nekak izgledaju ako imaju nekog smisla ali na ženama.. užas
Ko što je špic papak, belo odelo ili bijele čarape sinonim za "seljaka" tu bi ja dodao i tatto.
Takve stvari obično vidim na ljudima bez ukusa...
Inače, nemam ništa protiv
P.S.
Više apeliram na žene..
Ko što je špic papak, belo odelo ili bijele čarape sinonim za "seljaka" tu bi ja dodao i tatto.
Inače, nemam ništa protiv
P.S.
Više apeliram na žene..
ja obozavam tetovirane cure... i malo vise tetovirane... sexyyyyyyyyyyyyyymadone je napisao/la:Na ponekim muškima tetovaže još i nekak izgledaju ako imaju nekog smisla ali na ženama.. užas
Inače, nemam ništa protiv![]()
P.S.
Više apeliram na žene..
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Također se ne bih priklonio tvome mišljenju, madone, već zolinom. Istina, zavisi što, kako i gdje je to istetovirano, ali u dobrom broju slučajeva mi to izgleda veoma dobro.zole052 je napisao/la:ja obozavam tetovirane cure... i malo vise tetovirane... sexyyyyyyyyyyyyyymadone je napisao/la:Na ponekim muškima tetovaže još i nekak izgledaju ako imaju nekog smisla ali na ženama.. užas
Inače, nemam ništa protiv![]()
P.S.
Više apeliram na žene..
Meni se zapravo ne sviđaju tzv. "old school" tetovaže - gomila nečeg šarenog, obavezno neki brod, sidro, cvijet... brijem i da pola tih ljudi nikada brod uživo vidjela nije... ali je to strašno in...
- drone
- Moderator
Meni je to sve skupa prilično odbojno. Ne volim ni nakit. Ne nosim vjenčani prsten, skinuo sam ga tjedan dana nakon vjenčanja jer mi je išao na živce. Jedino što sam nosio je zlatni Doxa sat, ali zato što je bio jedini sat koji sam imao (u doba kad nije bilo mobitela). Međutim, satovi mi nisu toliko odbojni, samo ih ne volim nositi.
Zanimljivo, volim metal pa i punk, ali nikad si ne bih priuštio ni tetovažu ni piercing niti volim to gledati na drugima.
Zanimljivo, volim metal pa i punk, ali nikad si ne bih priuštio ni tetovažu ni piercing niti volim to gledati na drugima.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
imam 3 male
zenske
hahahaha jedna iznad dojke
, jedna na vratu i jedna na stopalu
u planu je jedna veca na nozi ali to kada se zaposlim
i podlaktica ce biti tetovirana
samo moram novce od nekud nabaviti 
e da, i imam 3 piercinga
jezik, brada i tragus
prije sam imala i obrvu...
e da, i imam 3 piercinga
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

Ženske... jel gušter? Ili leptir?meema je napisao/la:imam 3 male![]()
zenske
![]()
hahahaha jedna iznad dojke
, jedna na vratu i jedna na stopalu
![]()
u planu je jedna veca na nozi ali to kada se zaposlim
i podlaktica ce biti tetovirana
samo moram novce od nekud nabaviti
e da, i imam 3 piercingajezik, brada i tragus
prije sam imala i obrvu...
Što planiraš na podlaktici? Ja imam tamo tetovažu..)
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
2 leptira i jedna je onako faca mscke, ali full jednostavno - samo oči, njuskica, usta i brcici 
Ne znam još što ću
bilo je u planu i na leđa neka velika ali sam odustala. ..
Nešto će mi već doc
)) neću stavit nešto bezveze 
Ne znam još što ću
Nešto će mi već doc
... I'm not weird, I'm limited edition ...