Ja znam isto jednog takvog, a kaj jej angore, bavi se profesionalno programiranjem kao freelancer (i dobro mu ide). Lik nema telefon, a kada sam ga pitao kako se dogovori, veli preko maila ili chata .Ako se dogovore u neko vrijeme dođi i čekaj. Dodatno, rekao je da je imao iphone 4 neko vrijeme dok ga nije izgubio (par mjeseci). Poslije nije kupio ništa (znači nema ni dumbphone) i rekao je ovo za iphone: "mogao sam igrati igrice. To je bilo lijepo." Trebali ste čuti kako je to rekaoSlamd64 je napisao/la: Poznam jednog lika koji je bas takav, samo sto taj ni mobitela nije imao godinama i skoro ga nabavio (naravno dumbphone)
Navrati do grada s ruksakom pa kako ga sreca posluzi, nekog sretne, poprica malo i nastavi dalje, pred kraj dana uzme bus i vrati se kuci
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
svasta... trebaju ti neke informacije iz neke grupe na facebooku i gnjavis stalno frenda samo zato da si ne otvoris facebook account da mozes drugima pricati kako nemas facebookmax360se je napisao/la:Facebook nemam, niti ga imam namjeru napraviti. To mi zna biti problem jer nemam pristup grupi na facebooku pa moram preko frenda postavljati pitanja i primati informacije al' nema veze.
Google Plus imam i koristim
a sta bi ti falilo da otvoris neki account na neko bezveze ime i pratis tu grupu
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ne gnjavim frenda, kaže mi bez da pitam, a jaaako rijetko moram postavit pitanje.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Markec
- Spol: M
Ajde svi koji imate facebook podržite ovo
http://www.24sata.hr/politika/akcija-na ... ika-313269
https://www.facebook.com/ukinimo.privilegije
http://www.24sata.hr/politika/akcija-na ... ika-313269
https://www.facebook.com/ukinimo.privilegije
- Abzeenth
- Site Admin
Khm...shrike je napisao/la:Challenge accepted. Ajde da vidimo taj popis "normalnih" ljudi ovdjeSuko je napisao/la:Šic rudari tamo u vašu temu!
Pustite normalan narod da raspravlja!![]()
Ja.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Otkad su otisli u rudarenje vise nikog nema na cavrljanju.
Birtija prazna!
Birtija prazna!
- drone
- Moderator
Ma shrike i ja prešli na gtalk da ne spamamo po forumu. Kujemo planove 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
Staromodan
Voli li (ili ima li) netko od vas bolje analogne uređaje za slušanje muzike (gramofon, magnetofon,kazetofon...) ?
I jel netko koristio hi-md?
I jel netko koristio hi-md?
drone je napisao/la:Ma shrike i ja prešli na gtalk da ne spamamo po forumu. Kujemo planove
Kada završimo, ovaj portal će se zvati drone&shrike za sve, a na novčanici od 1000 HRK će biti naša slika (ako ne promijenimo valutu)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Slamd64
Re: AW: čavrljanje
Nema narod vremena ni paraSuko je napisao/la:Otkad su otisli u rudarenje vise nikog nema na cavrljanju.
Birtija prazna!
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2