Tragedijaretsam je napisao/la:...zadnji dio složenice - "teka" - [je] internacionalizam.
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: čavrljanje
Iz toga ispada da je tip totalni idiot. Na svjetlu stranu, dugo nisam čitao cp.tar tj. lastana
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
A "dat-" nije?retsam je napisao/la:Vjerujem čisti purizam jer je zadnji dio složenice - "teka" - internacionalizam.Abzeenth je napisao/la: Meni jedino nije jasno što će nam još jedna riječ istog značenja ako već imamo "datoteku".
Nego.. odustajem.. ne mogu se snaći među tim izjednačnicima, popravnicima, sažimateljima... sva sreća, pa se može prebaciti na engleski.
točno to.drone je napisao/la:Zbog kreveljenja i preseravanja, eto zašto.
nije tip totalni idiot, ali preser se mora nazvat preserom i amen.shrike je napisao/la:Iz toga ispada da je tip totalni idiot. Na svjetlu stranu, dugo nisam čitao cp.tar tj. lastana
sori, ali doći na obranu doktorata sa ispunjenim kvadratićima bez ijedne riječi bi bil okoga drugoga izbacilo van iz predavaone. To već prelazi preseravanje i zalazi u žešći idiotluk.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
taj dio sa doktoratom nisam vidio. i tu se potpuno slažem s tobom. teška preseračina.
Takvi likovi me baš živciraju, a među književnicima i članovima HAZU ih ima debelo previše. Zato i imamo kaos od hrvatskog jezika koji ima 8 pravopisa, a koji nitko ne zna. Sjećam se dok sam još bio kao mali, svake godine se neki vrag mijenjao i ono za što smo dobival ijedinice prošle godine, sada bi morali pisati da dobijemo 5. No dobro...Shicy je napisao/la:taj dio sa doktoratom nisam vidio. i tu se potpuno slažem s tobom. teška preseračina.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Nisam znao da je jučer bio Star Wars day.
Pa svima koji ga slave sa zakašnjenjem čestitam!
"May the Fourth be with you!"
-
Staromodan
Shrike, znam kako ti je bilo (pravopis).
-
Lutherus
Ma nije problem. Danas je ionako Revenge of the 5th!Suko je napisao/la:Nisam znao da je jučer bio Star Wars day.