čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Abzeenth
- Site Admin
Isuse, taj smajlić
Netko je pitao zašto ne idem "pravom" doktoru. Vjerovali ili ne, taj smajlić je vrlo precizno odgovorio na to pitanje. Naime, ta liječnica kod koje idem (i nikako da se prebacim, grr) ima naviku za sve dijeliti ili antibiotik ili IGLU U GUZICU
Tako mi je prošle godine dala kad me isto jako boljela glava. I još sam to morala platiti 10 kuna. I nisam mogla hodati dva dana
Ma proći će to brzo, valjda. Iako, sad mi je opet strašno vruće
Netko je pitao zašto ne idem "pravom" doktoru. Vjerovali ili ne, taj smajlić je vrlo precizno odgovorio na to pitanje. Naime, ta liječnica kod koje idem (i nikako da se prebacim, grr) ima naviku za sve dijeliti ili antibiotik ili IGLU U GUZICU
Tako mi je prošle godine dala kad me isto jako boljela glava. I još sam to morala platiti 10 kuna. I nisam mogla hodati dva dana
Ma proći će to brzo, valjda. Iako, sad mi je opet strašno vruće
Ak se odlučiš mijenjati liječnicu obiteljske medicine i ak ti se da hopsati do zapadnog dijela grada bum ti pitao svoju da li ima mjesta da te uzme za pacijenta .. žena je mrak .. ne samo kao liječnica jer je znam iz vremena kad je još išla na faks i kad smo skup ružili.
Do tad ..
Do tad ..
Isto i s mojom, samo što ona ne daje igle u guzicu, nego samo kljuka antibioticima ili šalje za bolnicu.Abzeenth je napisao/la:Naime, ta liječnica kod koje idem (i nikako da se prebacim, grr) ima naviku za sve dijeliti ili antibiotik ili IGLU U GUZICU
- Suko
- Site Admin
Zato lijepo budi doma, pij čaja i Lupoceta i neka te doma maze i paze i da vidiš kako će ti biti bolje. 
Jbg .. kakve vi to doktore imate?
Ja svoju službeno vidim jednom u dvije godine, privatno dosta često
, no odnos liječnik pacijent je uvijek bio korektan .. doduše jednom se ozbiljno zaprijetila da će mi zvati šefa na posao ako ne uzmem tjedan-dva bolovanja ali smo se uspjeli dogovoriti na tri dana 
Ja svoju službeno vidim jednom u dvije godine, privatno dosta često
Pa to ti je to! Taman me fino obrije, malo skine sala i proda ga kao špek i još sredi otora-la-tat-titu-te-ino otolaringološke šupljine i problem riješen! I onda mi kažu da su seoski vračevi loši.calisto053 je napisao/la: Pih! Gdje su ona vremena kad su brijač, mesar i kirurg bili ista osoba![]()
![]()
E, inače, danas se vratih na trčanje. Nisam trčao već 4 godine i odma sam se ugojio ko pajcek. Uspio sam izdržat 15 minuta.
@Bertone
Doktori ko čuvari zakona!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pa zapravo i jesu, imaju dosta ovlasti, zakonskih i pravnih obveza s informacijama do kojih dođu kroz razovore s pacijentima .. samo kaj baš i ne rade kaj bi trebali.shrike je napisao/la: @Bertone
Doktori ko čuvari zakona!
shrike je napisao/la: E, inače, danas se vratih na trčanje. Nisam trčao već 4 godine i odma sam se ugojio ko pajcek. Uspio sam izdržat 15 minuta.
Koji te vrag tjerao trčati .. oš i da tebi nekaj krcne .. si vidio da se zole jučer ujutro u 12,40 išao malo protegnuti pa da mu je nekaj krcnulo u vratu
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 06 svi 2013, 20:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Dajte ljudi tjerate me na power posting
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
U to doba su ti zubari/brijaci/kirurzi bolje lijecili od tada jako skupih doktora koji su svasta volili umutiti u svoje eliksire.
Inace, sram vas bilo da na nasem sluzbenom LZS Twitteru reklamirate Hrvatski telekom! I to nakon sto su me toliko napatili u ovih zadnjih godinu dana!
Inace, sram vas bilo da na nasem sluzbenom LZS Twitteru reklamirate Hrvatski telekom! I to nakon sto su me toliko napatili u ovih zadnjih godinu dana!