Eto! To je sva mudrost:)eloop je napisao/la:Ne treba kolega, dovoljno je naci neku izdrzljivu koja trci ispred tebe a ti je ne zelis izgubuti iz vidia. Prosto moras trcati.
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Moze i kolegica.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Ubrzo postane sumnjičava
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
hahah shrike sve zna, iskustvo je to 
čuj, moraš mijenjat žrtve, da ne postanu sumnjičave i dovedu svoje gadnije polovice koje te mogu istrijebit
čuj, moraš mijenjat žrtve, da ne postanu sumnjičave i dovedu svoje gadnije polovice koje te mogu istrijebit
- Suko
- Site Admin
Onda vam je bolje kupit role pa se rolati po Jarunu.
Tako da ne morate slijediti nikoga a okice možete pasti do iznemoglosti na kolegicama rolericama.
Tako je bar bilo davnih dana kad sam ja bio studenat i posjedovao par finih brzih rola. Nadam se da se taj dio nije izmjenio.
Tako da ne morate slijediti nikoga a okice možete pasti do iznemoglosti na kolegicama rolericama.
Tako je bar bilo davnih dana kad sam ja bio studenat i posjedovao par finih brzih rola. Nadam se da se taj dio nije izmjenio.
-
Staromodan
Hm, pa zato sam rekao da ja više volim sjediti i gledati.
Još samo treba da trčim za njima... kak da ne.
Još samo treba da trčim za njima... kak da ne.
- drone
- Moderator
Eto slušajte iskusnog lisca Suku koji je uspio... srolati ženu. Vi jadnici tu samo filozofirate. Maratonci
(aj ovaj jedan se bar ne muči nego lijepo sjedi)
(aj ovaj jedan se bar ne muči nego lijepo sjedi)
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Cooleech
- Moderator
A di je bila? U teretani?Lutherus je napisao/la:Odlično. Migrena se vratila. Ovaj puta u pojačanom sastavu.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Uf, kaj nije to nešto od čega samo cure pate?Lutherus je napisao/la:Odlično. Migrena se vratila. Ovaj puta u pojačanom sastavu.