čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: čavrljanje
Nije. Žene samo češće pate. Od 10 žena pate njih 3 a od muškaraca 2 na 10.
- Abzeenth
- Site Admin
omg ozbiljno?Bertone je napisao/la:Ak se odlučiš mijenjati liječnicu obiteljske medicine i ak ti se da hopsati do zapadnog dijela grada bum ti pitao svoju da li ima mjesta da te uzme za pacijenta .. žena je mrak .. ne samo kao liječnica jer je znam iz vremena kad je još išla na faks i kad smo skup ružili.
Pa to bi bilo super, meni je svejedno u kojem je dijelu grada, ionako ne idem svaki dan tamo
Tako da, primam sve preporuke (od svih vas iz ZG) na PP
Možete dobiti pivo ili više njih od mene

A jesi li bolje sada?Abzeenth je napisao/la:omg ozbiljno?Bertone je napisao/la:Ak se odlučiš mijenjati liječnicu obiteljske medicine i ak ti se da hopsati do zapadnog dijela grada bum ti pitao svoju da li ima mjesta da te uzme za pacijenta .. žena je mrak .. ne samo kao liječnica jer je znam iz vremena kad je još išla na faks i kad smo skup ružili.![]()
Pa to bi bilo super, meni je svejedno u kojem je dijelu grada, ionako ne idem svaki dan tamoA stvarno bih voljela neku liječnicu koja mi neće svaki put uvaliti antibiotik ili me otpraviti uz riječi "ništa tebi nije", a uputnice za specijalističke preglede je voljna udijeliti valjda jednom u stoljeću
Da ne spominjem kako se na prvoj godini, kad sam tek došla u Zagreb, izderala na mene i istjerala me zato što nisam znala gdje je neka klinika, i zamisli, usudila sam se pitati nju da mi objasni
![]()
Tako da, primam sve preporuke (od svih vas iz ZG) na PP
Možete dobiti pivo ili više njih od mene
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Staromodan
Radi li netko od vas sa serverima (ili ako dosta zna o tome)?
Imam nekoliko (vjerojatno glupih) početničkih pitanja.
Imam nekoliko (vjerojatno glupih) početničkih pitanja.
Makni se sa tog CRT monitora, to je meni migrene uzrokovalo.Lutherus je napisao/la:Odlično. Migrena se vratila. Ovaj puta u pojačanom sastavu.
Rijetko kad mi se migrene pojavljuju od kad sam zaminjenio monitor. Jedino sto me sinusi znaju boliti kad je promjena vremena ali to je druga stvar.
A nista, uzmi kafetin
i u krevet.Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Malo me razočarao novi Muktware izgled.
Očito je prilagođeno više za mudrofone no za desktop.
Očito je prilagođeno više za mudrofone no za desktop.
Where there is a gui there's a way.
kafetin=malo jača kava 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pitaj Bertoneashrike je napisao/la:kafetin=malo jača kava
Where there is a gui there's a way.
skoro, ali mora biti na prazan zeludac.shrike je napisao/la:kafetin=malo jača kava
@Fugu
da nije tuzno bilo bi smijesno.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.