čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: čavrljanje

Post Postao/la Lutherus »

Nije. Žene samo češće pate. Od 10 žena pate njih 3 a od muškaraca 2 na 10.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Bertone je napisao/la:Ak se odlučiš mijenjati liječnicu obiteljske medicine i ak ti se da hopsati do zapadnog dijela grada bum ti pitao svoju da li ima mjesta da te uzme za pacijenta .. žena je mrak .. ne samo kao liječnica jer je znam iz vremena kad je još išla na faks i kad smo skup ružili.
omg ozbiljno? :o
Pa to bi bilo super, meni je svejedno u kojem je dijelu grada, ionako ne idem svaki dan tamo :D A stvarno bih voljela neku liječnicu koja mi neće svaki put uvaliti antibiotik ili me otpraviti uz riječi "ništa tebi nije", a uputnice za specijalističke preglede je voljna udijeliti valjda jednom u stoljeću :( Da ne spominjem kako se na prvoj godini, kad sam tek došla u Zagreb, izderala na mene i istjerala me zato što nisam znala gdje je neka klinika, i zamisli, usudila sam se pitati nju da mi objasni :cry:

Tako da, primam sve preporuke (od svih vas iz ZG) na PP :D
Možete dobiti pivo ili više njih od mene slika
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Abzeenth je napisao/la:
Bertone je napisao/la:Ak se odlučiš mijenjati liječnicu obiteljske medicine i ak ti se da hopsati do zapadnog dijela grada bum ti pitao svoju da li ima mjesta da te uzme za pacijenta .. žena je mrak .. ne samo kao liječnica jer je znam iz vremena kad je još išla na faks i kad smo skup ružili.
omg ozbiljno? :o
Pa to bi bilo super, meni je svejedno u kojem je dijelu grada, ionako ne idem svaki dan tamo :D A stvarno bih voljela neku liječnicu koja mi neće svaki put uvaliti antibiotik ili me otpraviti uz riječi "ništa tebi nije", a uputnice za specijalističke preglede je voljna udijeliti valjda jednom u stoljeću :( Da ne spominjem kako se na prvoj godini, kad sam tek došla u Zagreb, izderala na mene i istjerala me zato što nisam znala gdje je neka klinika, i zamisli, usudila sam se pitati nju da mi objasni :cry:

Tako da, primam sve preporuke (od svih vas iz ZG) na PP :D
Možete dobiti pivo ili više njih od mene slika
A jesi li bolje sada?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

Radi li netko od vas sa serverima (ili ako dosta zna o tome)?
Imam nekoliko (vjerojatno glupih) početničkih pitanja.
max360se
Spol: M

Post Postao/la max360se »

Lutherus je napisao/la:Odlično. Migrena se vratila. Ovaj puta u pojačanom sastavu.
Makni se sa tog CRT monitora, to je meni migrene uzrokovalo.
Rijetko kad mi se migrene pojavljuju od kad sam zaminjenio monitor. Jedino sto me sinusi znaju boliti kad je promjena vremena ali to je druga stvar.

A nista, uzmi kafetin slika i u krevet.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
max360se

Is Linux About Choice?

via Greg KH on G+
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Malo me razočarao novi Muktware izgled.
Očito je prilagođeno više za mudrofone no za desktop.
Where there is a gui there's a way.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

kafetin=malo jača kava :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Fugu

Post Postao/la Fugu »

shrike je napisao/la:kafetin=malo jača kava :D
Pitaj Bertonea :zvizdi .
Where there is a gui there's a way.
max360se

shrike je napisao/la:kafetin=malo jača kava :D
skoro, ali mora biti na prazan zeludac.

@Fugu
da nije tuzno bilo bi smijesno.
Zaključano