čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Staromodan

Re: čavrljanje

Post Postao/la Staromodan »

Opet me je htjelo zahebat, pa sam otvorio drugi prozor i prijavio se, a na prošlom se vratio pa ponovno stisnuo za slanje.
Neće on mene zaj... nedam se ja.
Jedino je jako skraćena verzija teksta, možda je sada više razumljiva.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Postoji addon za sprečavanje takvih nezgoda, mislim da se zove Lazarus. Istraži malo... :D
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Sve što treba napraviti je označiti "Automatsko prijavljivanje" kod logina na forum. Inače će isteći period dok pišete dugačke postove i sustav će vas automatski odlogirati.

Bez obzira na sve, sjetite se označiti napisano i kopirati u clipboard (ili u datoteku) tako da ne morate sve ponovo tipkati ako se nešto dogodi.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Medojedni jazavac
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

Kaj smo s novim ikonama?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

Da, sad je malo preglednije, još da je podforum za početniku bliže vrhu (možda i da se wiki zaljepi u njega) i da se ističe bilo bi bolje, ali i ovako je dobro.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Opera browser pamti takve stvari, čak i kada se sruši pa mi nije problem. Iako, dulje stvari često pišem u nekom tekst editoru čisto da mi bude preglednije (a bome i sigurnije)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
max360se

Post Postao/la max360se »

Da li se to samo meni tako čini ili to uvijek isti ljudi komentiraju i pljuju po drugim OS-ovima na LZS-u. Mislim na teme tipa "Windows probada" i sl. To i nije nešto posebno ali ono što me smeta je to što se uvijek isti argumenti koriste, i uvijek ide ista priča. Ono što je najgore od svega je to da se ne gleda objektivno.
Ovo nije nešto novo, na koji god Linux/Windows/OSX/etc forum odeš naći ćeš takve teme.
U redu je reći što ne valja sa drugim OS-om ali treba reći i što valja tj. priznati da je bolje nešto riješeno, a to rijetko vidim.
Ne volim takve teme jer LZS čine još jednim forumom u nizu i na kraju nemaju smisla jer će Linux korisnici pljuvati po Windowsia, oni pak po Linuxu,.........

....... I had a point to make but I'm so tired that I forgot it :pogled_dolje ....... well slika
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

Max, mozda da krenes spavat ranije pa da ujutro napises svoje misli kad si naspavan?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Windows probada... koga? :mrgreen:
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

rofl
Max, znam ja da bi ti sad pisao hvalospjeve o Windowsima pa ti muka što te ovdje brzo poklope :bleh

Mislim da bismo trebali pisati afirmativno, ali i objektivno o Linuxu i srodnim sustavima (BSD), a ove vlasničke, ferengijske što više ignorirati. Uglavnom tako i radimo. Ne osjećam veliku, gorljivu mržnju prema Windowsima, nego mi je dosadno čitati o njima. Isto tako ne mislim da bi trebalo biti zabranjeno pisati ili svaki post o Windowsima popljuvati. Jednostavno kažem što osjećam. Windowsi su mi dosadni, zatvoreni, ograničavajući i kao takvi ne zanimaju me. Rašireni su pa su nužno zlo koje ne možemo u potpunosti ignorirati. Nekog softvera još uvijek nema na Linuxu. Znamo kada ti guraju pod nos nešto što ne voliš kakvo ćeš imati mišljenje o tome i kako će ti vremenom sve više biti muka gledati to nešto.

Baš razmišljam, gdje god sam radio Windowsi su bili jedini OS. Nisam volio svoja radna mjesta i nisam se veselio odlascima na posao u takve rupčage od firmi, ne zbog Windowsa nego zbog atmosfere i tretiranja zaposlenika. Naravno, kad svakodnevno mjesecima i godinama ideš na mjesto koje ne voliš i na tom mjestu koristiš određene stvari poput operativnog sustava, to ti se u glavi ispreplete i poveže. Kad bih došao kući, osjetio bih olakšanje jer sam se riješio šugave firme. Odmah bih postao malo sretniji. Takav sretan, uzeo bih pivo, upalio komp s Linuxom... Dakle, Linux = mir, ugoda, zadovoljstvo; Windowsi = frustracija, stres, dosada, mrak na oči...
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Zaključano