a ako bude vecih problema mint ali ne lmde, ima on jos problema a zelim nesto sto radi sigurno a ne da moram prckati kada nesto pocne zezati...
Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com
ne trebaju savjeti, ide debian gore kada uhvatim vremena iako sam probao live cd da vidim jel mi hardver radi ali nije se htio bootati, nadam se da ce proci ok nakon instalacije
a ako bude vecih problema mint ali ne lmde, ima on jos problema a zelim nesto sto radi sigurno a ne da moram prckati kada nesto pocne zezati...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Već duže razmišljam skrasiti se s nekom drugom. Dojadila i meni ova svojeglava (mislim distribucija). Ne toliko distra, koliko menađment. Debian je spreman i morati ću preboljeti ovu dječju bolest zvanu Ubuntu kao što sam i prozore prebolio, "oplakao" i zaboravio.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- drone
- Moderator
Ok, od mene ih nećeš više ni dobiti. Neka se njubovi brinu o njubovima. Ovo sam samo iskoristio da nahvalim Manjarozole052 je napisao/la:ne trebaju savjeti, ide debian gore kada uhvatim vremena iako sam probao live cd da vidim jel mi hardver radi ali nije se htio bootati, nadam se da ce proci ok nakon instalacije![]()
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
shvatio sam todrone je napisao/la:Ovo sam samo iskoristio da nahvalim Manjaro
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
A ja cu potvrditi da je Manjaro vrh! Samo kod tih malih distri nikad ne znas koliko ce se dugo razvijati. Ali vidim da im je zajednica jaka a da developeri brzo reagiraju na probleme. Tako da obecava.
Ja sam vec par mjeseci prezadovoljan korisnik. Samo Manjaro, bez neke druge distre.
Nije savjet zole, samo sam i ja iskoristio priliku pa kad je vec drone nahvalio Manjara, da i ja malo prozborim.
Ja sam vec par mjeseci prezadovoljan korisnik. Samo Manjaro, bez neke druge distre.
Nije savjet zole, samo sam i ja iskoristio priliku pa kad je vec drone nahvalio Manjara, da i ja malo prozborim.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Zole, pusti te munjare
#! je prava stvar za tebe, stabilni Debian, lako se konfigurira i izrazito brz. Zaviri u fan klub. 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Ja isto preporucam Debian
koja migracija, čoeče 
- holden
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš