LMDE i Debian, korak do sna
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: LMDE i Debian, korak do sna
upravo je to kod Slacka najbolja stvar. nadograđuje ti firefox, thunderbird i takve programe, a kernel ti ne dira 
[quote="calisto053"]Sve više razmišljam o LMDE, gotovo pa sam odlučio o prelasku. Postojeći Mint 13 sam tako fino podesio da je to milina.
Calisto, koliko znam, LM 13 kao LTS ima životni vijek sve do 2017. Ako si njime zadovoljan, zašto bi ga mijenjao? Zanemari sve novije verzije. A ja mislim, istina, da je LMDE bolji, pa sad... pridruži nam se!
Calisto, koliko znam, LM 13 kao LTS ima životni vijek sve do 2017. Ako si njime zadovoljan, zašto bi ga mijenjao? Zanemari sve novije verzije. A ja mislim, istina, da je LMDE bolji, pa sad... pridruži nam se!
-
os7een
- Spol: M
Drž se stare narodne, don't fix it if it ain't broken
Uživaj na trenutnoj districi koliko ide, pa kada ti dojadi kreneš dalje i tako u krug
Uživaj na trenutnoj districi koliko ide, pa kada ti dojadi kreneš dalje i tako u krug
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Pa kako će išta naučiti na taj način?os7een je napisao/la:Drž se stare narodne, don't fix it if it ain't broken![]()
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
lmde je kulna distra
dobra i stabilna baza, kvalitetno ispolirana... calisto 
je ali vise manje je sve isto kao na ubuntu baziranim, neces puno novoga nauciti... za to probaj manjaroShicy je napisao/la:lmde je kulna distradobra i stabilna baza, kvalitetno ispolirana... calisto
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
calisto053 je napisao/la: Pa kako će išta naučiti na taj način?![]()
![]()
S takvim razmišljanjem se možeš vrlo brzo naći među državnim neprijateljima Br. 1.
Najgori i najžešći protivnici pušenja su oni koji su tek nedavno prestali pušitizole052 je napisao/la:je ali vise manje je sve isto kao na ubuntu baziranim, neces puno novoga nauciti... za to probaj manjaro
he he... a nije to... nakon ubuntu baziranih distri se snadjas odmah i na debianu kamo li lmde-u... manjaro je ipak dosta veca promjena iako je lagan za osnovno koristenjeBertone je napisao/la: Najgori i najžešći protivnici pušenja su oni koji su tek nedavno prestali pušiti
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Računalo bi trebalo biti da služi svrsi obavljanja poslova a ne da gubiš sate i dane svoga života podešavajući ga.calisto053 je napisao/la:Pa kako će išta naučiti na taj način?os7een je napisao/la:Drž se stare narodne, don't fix it if it ain't broken![]()
Uživaj na trenutnoj districi koliko ide, pa kada ti dojadi kreneš dalje i tako u krug![]()
![]()
hrc je napisao/la: Računalo bi trebalo biti da služi svrsi obavljanja poslova a ne da gubiš sate i dane svoga života podešavajući ga.
ali ako imas vremena je opet zabavno uciti nove stvari...