Bolje i to nego ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/MummiaSuko je napisao/la:Eh, ta mudrost drevne medicine!![]()
http://io9.com/how-todays-illegal-drugs ... -510258499
Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Fora reklama, što je - jecalisto053 je napisao/la:Reklama za novi IE. Odlična reklama prepuna sentimenta, šteta što je za taj šit
The future was bright... you grow, ...and realised that it wasn't.
A što u novom IE-u se može skinuti i FF21?
Nema veće religije od istine!
- Suko
- Site Admin
Preslatko! (Klinac ima pravo. Svejedno, nisam postao vegetarijanac.)
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
E da ja mogu "spend most of my waking hours learning languages"... ))
Ali svaka čast. Samo da ne bude na kraju kao što znam neke ljude.. znaju brdo jezika, a zapravo ni jedan kako treba.
I btw sljedeći jezik - kreol... koji? )
Ali svaka čast. Samo da ne bude na kraju kao što znam neke ljude.. znaju brdo jezika, a zapravo ni jedan kako treba.
I btw sljedeći jezik - kreol... koji? )
- Suko
- Site Admin
http://www.theverge.com/2013/6/1/438473 ... -liang-tan
Razerov CEO priča o proizvođačima PC-a:
Razerov CEO priča o proizvođačima PC-a:
People nowadays still want phones and tablets, but they still want PCs too, he argues. What consumers don't want, however, are the sorts of computers HP, Dell, and other major players are putting out, Tan claims.
I čovjek ne može biti više u pravu."It's been a long time since anyone's been passionate about a PC," the executive says. "HP's doing a horrible job with it. Dell's doing a horrible job with it. They just don't want to do anything with the PC anymore. Look, HP tried to get rid of their PC division and Dell said 'we're not a PC company anymore, we're now an enterprise company."
Za odlikaše 
- Suko
- Site Admin
Prvih pet minuta treba pogledati.the Liquid Fluoride Thorium Reactor! Thorium is readily available & can be turned into energy without generating transuranic wastes. Thorium's capacity as nuclear fuel was discovered during WW II, but ignored because it was unsuitable for making bombs. A liquid-fluoride thorium reactor (LFTR) is the optimal approach for harvesting energy from Thorium, and has the potential to solve today's energy/climate crisis. LFTR is a type of Thorium Molten Salt Reactor (Th-MSR). This video summarizes over 6 hours worth of thorium talks given by Kirk Sorensen and other thorium technologists.