Linux Microsoftu veća prijetnja od Applea?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Linux Microsoftu veća prijetnja od Applea?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Linux Microsoftu veća prijetnja od Applea?
da.... to se uklapa u priču o recesiji i open sourceu.....izgleda da sve više ljudi uočava ovo.
-
cyber destroyer
Linux UP, Windows & Microsoft DOWN!
Linux 4ever!!!!!!!
Linux 4ever!!!!!!!
Linuks is beter den Vindovs, for meni rizons!
http://www.whylinuxisbetter.net/
http://www.linux.hr
$ sudo apt-get 50000$
$ sudo apt-kill Windows =]
http://www.whylinuxisbetter.net/
http://www.linux.hr
$ sudo apt-get 50000$
$ sudo apt-kill Windows =]
-> to ti je istoBrxon je napisao/la:Windows & Microsoft
Inace moje misljenje je to da se i ovo ocekivalo tj aplle mozda je u pocetku, al kad su nabili cijene, nakon toga vise nisu. jer pak se isplatilo kupiti pc s originalnom windowsom, nego npr jedan mac book. A linux se sve vise isplati, mnogi ostave m$ pa im je to velika pretnja.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Pa i nije, nije Windows jedini Microsoftov proizvod, samo je najvazniji. A Linux jdnako Fedora ne pije vodu, moze jedino Linux jednako Kernel. 
Resistance is futile, you will be asimilated!
Il' si Lindža, il' si mindža!
apt-get moo
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Il' si Lindža, il' si mindža!
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
- Suko
- Site Admin
Pa, ako pogledaš da većina ljudi koristi Internet Explorer za surfanje netom, a ne npr. Firefox koji je puno bolji i sigurniji, baš me zanima kako će ti ljudi prijeći na Linux.
Windows će još dugo imati glavninu tržišta.
Windows će još dugo imati glavninu tržišta.
Ma to bi se pocelo na veliko mjenjati da nije IE u windowsima cim ih instaliras, pa ljudi glupi vide njega i uopce ne razmisljaju da postoji neki drugi bolji program... to ce se nadam brzo promjeniti zbog ovih tuzbi u EU.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
M$ vjerojatno Linux smatra prijetnjom jer dolazi sa svih strana (servera, mobitela, routera, televizora...), a Apple uglavnom šiba osobna računala i te gadgete kao iPhone i iPod...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- Archon
Trenutna recesija ne brine previse vecinu windows korisnika jer ruku na srce... nabaviti taj operativni je u rangu Linuxa, skines s neta i peri.
Iz osobnog iskustva znam da je potrebno puno vremena i energije za "preobracivanje" windows korisnika i na kraju najveca nagrada je... zadovoljstvo tih ljudi.
Ljudi jednostavno ne vide razlog da prelaze s windowsa kojeg nisu nikad platili i kojeg vrte vec godinama... ali kad se spomene da Linux odoljeva virusima, crvima... vidi se doza znatizelje u njihovim ocima... i onda su moji
Iz osobnog iskustva znam da je potrebno puno vremena i energije za "preobracivanje" windows korisnika i na kraju najveca nagrada je... zadovoljstvo tih ljudi.
Ljudi jednostavno ne vide razlog da prelaze s windowsa kojeg nisu nikad platili i kojeg vrte vec godinama... ali kad se spomene da Linux odoljeva virusima, crvima... vidi se doza znatizelje u njihovim ocima... i onda su moji