di se u kde-u to postavlja?
KDE SC 4.10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: KDE SC 4.10
hm... neznam kako objasniti ali na magei mi se cudno ponasa mis kada dodjem do desnog ruba ekrana kao da ode na drugi monitor pa ga moram "povlaciti" natrag... nije da strasno smeta ali smeta 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Krunner --> Screen Edges
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
gledo sam tu ali nema opcije za to ili?sumski je napisao/la:Krunner --> Screen Edges

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Onda ne znam na kaj misliš...
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
pa zamisli da imas dva monitora i onaj desni ugasis... pa kada dodjes na desni rub ovog monitora koji radi mis ode na drugi monitor koji je ugasen pa moras "povlaciti" mis natrag tamo gdje ga vidis...sumski je napisao/la:Onda ne znam na kaj misliš...
uf ne znam ni kako googlati ovo