Problem s komentiranjem na LZS portalu
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Problem s komentiranjem na LZS portalu
Želim napisati komentar na naslovnici, unesem ime i e-mail te me kaže da e-mail adresa nije ispravna. Dosad je sve radilo uredno. Inaće e-mail mi je na hotmail servisu. dal to imam kakve veze sa greškom?
- Abzeenth
- Site Admin
Hm, čudno. Jesi li dosad komentirao s tom istom adresom? Ako nisi, probaj s onom koju si prije koristio.horus je napisao/la:Dosad je sve radilo uredno. Inaće e-mail mi je na hotmail servisu. dal to imam kakve veze sa greškom?
Ista adresa je bila i radilo je fino. Sa istom adresom sam i registriran na forum.
- Abzeenth
- Site Admin
Evo, istražujem problem
Riješit ćemo nekako.
Nema problema, nije žurba
E, da ne otvaram sad novu temu, koju crnu magiju treba koristit da kad komentiraš na portalu to radiš sa svojim userom?
Treba se negdje registrirati... (još jedan user i passgušter je napisao/la:E, da ne otvaram sad novu temu, koju crnu magiju treba koristit da kad komentiraš na portalu to radiš sa svojim userom?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Aha, neka wordpress šema, mislija san da je lokalno... aj kad uvatin vrimena...Shicy je napisao/la:gravatar