Savjet za promjenu distre ;)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Savjet za promjenu distre ;)
meni su sve distre sa KDE-om radile odlično. nikakvih problema.
da ne oftopičarim previše, moj savjet čovjeku je Mint.
da ne oftopičarim previše, moj savjet čovjeku je Mint.
Ne bih se uopće složio...Branimir je napisao/la:Opensuse nisam mogao instalirat s DVD-a, sigurno zbog KDE karme. Nije repozitorije s DVD-a mogao učitati.
Kažem ja, KDE je ko sponzoruša, moraš puno "platit" da bi dobro zgledala, al zato troši resurse, strpljenje i živce.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Meni je OpenSuse jedna od distri koja nikad, ama baš ni na jednom stroju, nije radila kako treba. Zapravo, ako bi uspjela radit, radila je do prvog updatea, a onda goodbye, pupils.
Arch je jedina distra koja mi radi na svim mašinama kako Bog zapovida. Hell yeah za Arch!
Arch je jedina distra koja mi radi na svim mašinama kako Bog zapovida. Hell yeah za Arch!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- plavi zmaj77
Ok,lako moguće da će biti mint ili tako nešto,a sada pitanje,koje sučelje je najlakše customizirati?
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: Savjet za promjenu distre ;)
Ako si pocetnik, normalno je da ces biti zbunjen u svemu. Naucit ces fore i cake s vremenom. Odlicni su Cinamonn, Mate, KDE, Xfce... To su najvazniji DE-ovi; s njima ne mozes fulat. Pogledaj malo i recenzije Minta na nasem sajtu da ti olaksaju pocetakplavi zmaj77 je napisao/la:koje sučelje je najlakše customizirati?
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
skini live cd i isprobaj cinnamon, mate i kde pa vidi koji ti najvise odgovara, ne moze to netko odabrati za tebeplavi zmaj77 je napisao/la:Ok,lako moguće da će biti mint ili tako nešto,a sada pitanje,koje sučelje je najlakše customizirati?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
isprobaj ih sve u live modu pa ćeš vidit koje ti se najviše sviđa, koje najbrže radi itd. pa ćeš lipo odabrat. neovisno o odabiru, savjetujem ti da ostaneš neko vrijeme na tom odabranom, učiš se i privikavaš, a poslije ćeš se lako "prešaltati" na neko drugo sučelje, čak i distru...samo pomalo i opušteno 
- plavi zmaj77
Ne zanima koliko su brza jer imam jako računalo...u biti me samo zanima koje je najlakše customizirati u nešto svemirsko.
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
- Branimir
- Kontakt:
ne podjebavaj čovekaAbzeenth je napisao/la:KDE.