Kako podignuti sustav OpenSUSE 12.3.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako podignuti sustav OpenSUSE 12.3.
Da. Al je zanimljivo da ti i live radi probleme 
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
kako ti rade druge live distre?
Ja bi reko da ti je neki hardware na izdisaju.
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
vrlo vjerojatno da je nešto na samrti...probaj s drugom distrom (vrlo vjerojatni isti problemi, ali probaj), a ako se problemi nastave, testiraj hardware...i moli Boga da nije nešto skupo
mint 0 bodova, a ostalo sam pobrisao/pobacao!Shicy je napisao/la:kako ti rade druge live distre?
Skidam Manjaro (nema torrenta, a veza mi je malo nestabilna pa puca), vidjeti ćemo možda je doščo vrijem za debian
stefan je napisao/la:Ja bi reko da ti je neki hardware na izdisaju.
i meni je palo to na pamet, ali windoze se dižu bez problema.
Ako oće nešto kreapti, nek izvoli požuriti, garancija mi ističe u 9. mjesecu
Kako?Shicy je napisao/la:testiraj hardware...
skini Parted Magic ili Hirens Boot CD ili Ultimate Boot CD...oni imaju razne alate za testiranje, barem diskova i RAM-a...
ne znam kakvi su sa ostalim hardwareom
ne znam kakvi su sa ostalim hardwareom
Ok, znam da ovo zvuči skroz blesavo (barem meni), ali misim da još nisam skroz puko...
Tijekom boootaja, prije neko izbaci onaj error koji sam prije spomenuo, prikazuje mi konzolu i počne mi utipkavati ove znakove
i tako dalje...
u tom trenutku a imam oko pola sekunda da stisnem bilo koju tipku na tipkovnici da bi se nastavlo normalno bootanje.
Izgleda kao da su fizički zapele neke tipke na tipkovinici (a nisu)!
Ako propustim tu priliku on se zablesi kako sam prije naveo,a ako stisnem bilo šta on se normalno digne.
Kad se sustav podigne i kad sam u nekom text editoru ne ubacuje mi mišta slično
Postoji li neko razumno rješenje za to...
Inače igrao sam se malo zadnjih dana sa parted magic u live modu (fora stvar), ali nisam uspio testirati disk.
Formatirao sam /root i napravio frišku nistalaciju (očito uzalud)!
Tijekom boootaja, prije neko izbaci onaj error koji sam prije spomenuo, prikazuje mi konzolu i počne mi utipkavati ove znakove
Kod: Označi sve
~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^~[[2^u tom trenutku a imam oko pola sekunda da stisnem bilo koju tipku na tipkovnici da bi se nastavlo normalno bootanje.
Izgleda kao da su fizički zapele neke tipke na tipkovinici (a nisu)!
Ako propustim tu priliku on se zablesi kako sam prije naveo,a ako stisnem bilo šta on se normalno digne.
Kad se sustav podigne i kad sam u nekom text editoru ne ubacuje mi mišta slično
Postoji li neko razumno rješenje za to...
Inače igrao sam se malo zadnjih dana sa parted magic u live modu (fora stvar), ali nisam uspio testirati disk.
Formatirao sam /root i napravio frišku nistalaciju (očito uzalud)!