čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la shrike »

Da, na žalost često i je hrpa gluposti. Nego, jel ima tko zmiju kao kućnog ljubimca? kukurzna zmija: http://en.wikipedia.org/wiki/Corn_snake djeluje gotovo kao idealni kućni ljubimac za brdo ljudi. Jede jednom tjedno, mirna, prijateljska, neotrovna zmija koju možeš bez problema ostaviti doma i preko godišnjeg odmora! Vidio sam da neke zmije imaju periode u kojima ne jedu ni po par mejseci, pa čak i godinu dana.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

Ima onaj moj prijatelj što ima i tarantule. Forica je, okačiš ju oko ruke kao narukvicu, al minus je što moraš uzgajat miševe za tu vrstu. Pa se čovjek sprijatelji s miševima...
Those who stand for nothing fall for anything.
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Pa zar ne može kupiti miševe? Ja sam vidio po dućanima mišeke za 3-4 kn ili je stvar da jede baš neku specifičnu vrstu miševa?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
max360se
Spol: M

Post Postao/la max360se »

Nabaviš mačku da ti miševe lovi
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shicy

Post Postao/la shicy »

šta volin vidit ovo [Riješeno] u naslovu teme :)
mist

Post Postao/la mist »

Pa ti spavaj kad Hrvatska ulazi u EU.
Vatromet...
Milion galebova se uzjebalo i sad vrište po nebu...
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

@ Shicy - eh, što ja volim rješavat nerazmsive probleme. Pravi deus ex machina! :-D

@ mist - e pa sretan ti ulazak u EU. I kod mene pizde s vatrometom i teškom artiljerijom. Sva ta pompa i dernek će nas izvuć iz krize, otpisat vanjske i unutašnje dugove, pokernut proizvodnju, privredu i nepostojeće gospodarstvo, svima nam nać poslove, privuć vanjske ulagače i krupne ribe. Ali prelazit ćemo granicu bez putovnice i nećemo stajati. How cool is that?! :kava

Ekipa, uskoro se približavamo 1000-oj stranici offtopičenja :hihi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Neka (de)konstrukcija pocne.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Meni se iskreno sviđa ulazak u EU i to iz niza razloga! U najmanju ruku, otvara tržište rada, tako da tko ima firmu će lakše prodavati više ljudi, tko nema će lakše kupovati jer nema carine, tk oželi raditi vani lakše će itd. Jedino ćemo si sami razviti gospodarstvo, a ako to napravimo i u EU smo, to je dobitna kombinacija!
mist

Post Postao/la mist »

calisto053 je napisao/la: Ekipa, uskoro se približavamo 1000-oj stranici offtopičenja :hihi
Da pripomognem postizanju ovog hvalevrijednog cilja.

Jel vas živcira što programi za KDE počinju sa k (Kaligra, KMahJong, KMail, Kate, Kplayer...)? :-D
Windows. WCalculator, Wsolitaire, WPaint, WWord, WMy Computer :lulz
Zaključano