čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Heisenberg

Re: čavrljanje

Post Postao/la Heisenberg »

Samo pomalo ;)
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
max360se
Spol: M

Post Postao/la max360se »

filipvk1000 je napisao/la:Zapravo od sreće mislio sam se upustiti u Arch :D
I to na bakinom kompjuteru...ko da će ona skužit šta je drukčije,njoj samo da je nać ikonu mozille :D
Pošto tata nosi laptop ovaj na more ostavio sam Manjaro + KDE (koji mi se iskreno NIMALO nesviđa)..
Zato ću dok ona nije kod kuće nego na vikendici,instalirati Arch + Xfce,čisto da se opustim malo i da nešto naučim. Ako instaliram Arch na njenom PC-u,onda kad se tata vrati za mjesec dana onda će i na laptop ići Arch + Xfce :D
Počni sa svojim kompom, a onda kad si siguran da sve radi kako treba tj. da znas kako treba posložiti stvari onda stavljaj na tuđe (ako ti dozvole naravno) ;)
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
hrc

Post Postao/la hrc »

Eto što ti znači Debian unstable.. kada trebaš isprintati kartu za put na koji ideš za dva sata, printer ne printa, jer očito mu sistem ne šalje informacije na dobru adresu.
max360se

Post Postao/la max360se »

hrc je napisao/la:Eto što ti znači Debian unstable.. kada trebaš isprintati kartu za put na koji ideš za dva sata, printer ne printa, jer očito mu sistem ne šalje informacije na dobru adresu.
Stara rana Debiana
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Pa, u ovom slučaju možeš kriviti samo sebe! Unstable je unstable, i nije to stara rana nego je to tako po definiciji :-P Plus, ja karte printam dan ranije
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Vec cetvrti dan da ATI Catalyst drajveri rade bez problema. Grafika super, procesor prede, temperatura 30-45 C, power management uredan. Milina! Dok radi - ne diraj!

Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
hrc

Post Postao/la hrc »

Mogao sam ja i 5 dana ranije, ali onda to ne bih bio ja. Ali dobro je, karta isprintana (iako ne na mom kompu, jer sada se nemam vremena s time baktati, odvajam si robu za put, trebam se spakirati :p )!
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

a gdje ideš ako se smije znati?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
hrc

Post Postao/la hrc »

Warszawa, ako se smije )
Fugu

Post Postao/la Fugu »

hrc je napisao/la:Warszawa, ako se smije )
Lijepo. Bio par puta.
Ipak, Krakow mi je najdraži poljski grad. Bio puno puta.
Sretan put!
Where there is a gui there's a way.
Zaključano