čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Psica je pregenijalna. Sad je bila na kavi sa mnom kod prijateljice, pristojnije pseto nisam vidjela. A ova ima čopor mačaka.
Da nemam već 3 živine (ne računam ljude!) u stanu od 60 kvadrata, zadržala bih ju!
Da nemam već 3 živine (ne računam ljude!) u stanu od 60 kvadrata, zadržala bih ju!
Those who stand for nothing fall for anything.
Hočemo još slika!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Imam samo ove brzinske, ali sutra je u planu jedno obslikavanje!
Those who stand for nothing fall for anything.
jedva čekam!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Daewoo Tico 150 km/h na autocesti bez problema! Eh, kad se curama zuri... (moja draga za volanom)

Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
E da je to bilo vidjeti!
- calisto053
- Moderator
Trazila je da slikam brzinomjer : fpalm
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Jeli možda autor ovog članka neki naš član, da znam prije nego ga prokomentiram:
http://www.pcchip.hr/softver/5-sjajnih-playera-za-linux
Za sada samo link.
http://www.pcchip.hr/softver/5-sjajnih-playera-za-linux
Za sada samo link.
Where there is a gui there's a way.
- Abzeenth
- Site Admin
Možda ga neće (jako) popljuvati ako jeBertone je napisao/la:A koja će razlika biti u kementaru ako je .. ili nije??
Moj komentar se odnosi samo na jezičnu dimenziju - dosta rečenica je nekako nespretno sročeno, kao da ne proizlaze baš jedna iz druge ili nisu dobro povezane s ostatkom paragrafa