Compiz: Prebacivanje workspacea?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Orangina
- Spol: M
- Kontakt:
Compiz: Prebacivanje workspacea?
Trenutna situacija je: Imam 4 workspacea na koje si podijelim poslovne/privatne stvari, od toga 2-3 maila i slicno. Sad kad se hocu prebaciti sa jednog workspacea na drugi moram stisnuti hotkey ili pak otici u edge kako bih mogao odabrati koji cu workspace na kojem se nalazi pojedini otvoren program. Koliko znam, inace switchanje radi preko tabova koji su otvoreni (minimizirani ili na drugom workspaceu) ali meni to ne radi. Kako to rijesiti? Znaci kad kliknem na otvoreni program u taskbaru da mi prebaci workspace na kojem se taj program nalazi a ne da moram traziti gdje je putem hotkeya.
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.
- PunkBastard
Re: Compiz: Prebacivanje workspacea?
Jesi probao maknuti taj applet pa vratiti ? Meni se to dešavalo na mate-u.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: Compiz: Prebacivanje workspacea?
Mislim da se to zove workspace switcher ili tako nekakoPunkBastard je napisao/la:Jesi probao maknuti taj applet pa vratiti ? Meni se to dešavalo na mate-u.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Orangina
- Kontakt:
Re: Compiz: Prebacivanje workspacea?
Applet nemam na taskbaru, nego hotkey koristim (middle mouse click) za biranje workspacea koji hocu. Kad su istovremeno u pogonu applet na taskbaru i compiz --replace i kad napravim middle mouse click... sve se zbuga, tako da kad odaberem bilo koji workspace (od 4) dobijem samo pozadinu, bez taskbara ili iceg drugog.
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.