čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Sad mi je već malo splasnuo entuzijazam glede komentiranja čljanka. Ali da, bio bih obzirniji, ako je netko od "naših".
Ma, zasmetala me pretpostavka koja proizlazi iz prve rečenice. Neupućeni svat bi mogao zaključiti da je ubuntu=linux, a ne samo jedna od mnoštva distri. (Nemojte krivo shvatiti, koristio sam Ubuntu dosta dugo, nije me s njega otjerala politika njegovih gazda, nego zasićenost tim OS-om i DE-om.) Jbg, sad bu ovo ispalo kao doljevanje ulja na vatru u boju protiv zabludjelog Canonicala. A nije. Samo htjedoh linkat na članak koji nije baš najuspješniji, ali ipak promovira Linux.
Ma, zasmetala me pretpostavka koja proizlazi iz prve rečenice. Neupućeni svat bi mogao zaključiti da je ubuntu=linux, a ne samo jedna od mnoštva distri. (Nemojte krivo shvatiti, koristio sam Ubuntu dosta dugo, nije me s njega otjerala politika njegovih gazda, nego zasićenost tim OS-om i DE-om.) Jbg, sad bu ovo ispalo kao doljevanje ulja na vatru u boju protiv zabludjelog Canonicala. A nije. Samo htjedoh linkat na članak koji nije baš najuspješniji, ali ipak promovira Linux.
Where there is a gui there's a way.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ma ne isplati ti se to komentirati. To bi ti bila borba s vjetrenjacama.
Inace, clanak je nevjerojatno lose napisan! Po nacinu pisanja autor najvjerojatnije ima oko trinaest godina. Ne mogu vjerovati da se takvo sto moze objaviti na web stranici tako poznatog casopisa!
Tekst u ovakvom obliku nikad ne bi ugledao nasu naslovnicu.
Inace, clanak je nevjerojatno lose napisan! Po nacinu pisanja autor najvjerojatnije ima oko trinaest godina. Ne mogu vjerovati da se takvo sto moze objaviti na web stranici tako poznatog casopisa!
Tekst u ovakvom obliku nikad ne bi ugledao nasu naslovnicu.
- PunkBastard
stiže za koji dan

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Heisenberg
Kad smo kod majica.. kad LZS majice dolaze?
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Negdje idući tjedanHeisenberg je napisao/la:Kad smo kod majica.. kad LZS majice dolaze?
statistička fizika - 2. Fuck yeah!
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
-2?Shicy je napisao/la:statistička fizika - 2. Fuck yeah!
Zezam se. Cestitam!
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- PunkBastard
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.