Ne mislim na vrhu kao na vrhu distrovatch popisa, nego kao najbolja distra.Vl@do je napisao/la:Je, to stoji, ali vidiš, taj Debian ni napredniji početnici (kao ja) još nisu uspjeli do kraja postaviti na noge.Mislim, ono, imam ga instaliranog, i sve radi, ali rijetko se družim s njim.
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: čavrljanje
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
mozda i je ali mi steam sa bublebeeom nece raditi da ga upucas... bumblebee radi ali steam ni pod razno nakon dana i dana googlanja...PunkBastard je napisao/la:Ne mislim na vrhu kao na vrhu distrovatch popisa, nego kao najbolja distra.Vl@do je napisao/la:Je, to stoji, ali vidiš, taj Debian ni napredniji početnici (kao ja) još nisu uspjeli do kraja postaviti na noge.Mislim, ono, imam ga instaliranog, i sve radi, ali rijetko se družim s njim.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- PunkBastard
Da me GNOME3 nije otjerao na LMDE, isprobao bi i to, meni je na LMDE Steam radio, malo se trebalo pomučiti ali radio je. Koristio sam wheezyjeve repozitorije dok je još bio testing.
edit: kako misliš sa bumblebeejem ? Neće ni pokrenuti sa konkretnom grafičkom ili neće uopće ?
edit: kako misliš sa bumblebeejem ? Neće ni pokrenuti sa konkretnom grafičkom ili neće uopće ?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
ma sa intelicom radi ali preko bumblebeeja ni pod raznoPunkBastard je napisao/la:Da me GNOME3 nije otjerao na LMDE, isprobao bi i to, meni je na LMDE Steam radio, malo se trebalo pomučiti ali radio je. Koristio sam wheezyjeve repozitorije dok je još bio testing.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Heisenberg
Upisao fiziku na Sveucilistu u Rijeci.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
fizika je zakon
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: čavrljanje
Cestitke! Rijeka ima nelos nocni zivot - i to je iskustvo studiranjaHeisenberg je napisao/la:Upisao fiziku na Sveucilistu u Rijeci.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Čestitam i sretnoHeisenberg je napisao/la:Upisao fiziku na Sveucilistu u Rijeci.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Heisenberg
Re: Odg: čavrljanje
Rodjen sam u Rijeci, tako da znamcalisto053 je napisao/la:Cestitke! Rijeka ima nelos nocni zivot - i to je iskustvo studiranjaHeisenberg je napisao/la:Upisao fiziku na Sveucilistu u Rijeci.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Heisenberg
Shicy je napisao/la:fizika je zakon
Hvala Shicy & Shrikeshrike je napisao/la: Čestitam i sretno