čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
samo nastoj da ti studij ne postanu "Patnje mladog Wernera" 
- Heisenberg
Ili teatar apsurda.Shicy je napisao/la:samo nastoj da ti studij ne postanu "Patnje mladog Wernera"
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- PunkBastard
- Spol: M
Re: Odg: čavrljanje
Moj nočni život na faksu je energy drink i Star Trek u većini slučajeva, nekada python ili igre.calisto053 je napisao/la:Cestitke! Rijeka ima nelos nocni zivot - i to je iskustvo studiranjaHeisenberg je napisao/la:Upisao fiziku na Sveucilistu u Rijeci.
btw, čestitam Heisenberg.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
To ti je po definiciji čim si unutar HR edukacijskog sustavaHeisenberg je napisao/la: Ili teatar apsurda.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Heisenberg
A i to sto kazes.shrike je napisao/la: To ti je po definiciji čim si unutar HR edukacijskog sustava
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- holden
- Spol: M
Ničim izazvan, čeprkajući po bratu Debiši :nohomo: i netu odvalih se od piva. I gledam Big Bang Theory, jednu epizodu sad već sat i po. Po minut sa prekidima. Laško keva.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Meni se ideja sviđa, ali ne u svrhu izbora naj-distre ili pomoći novim korisnicima, nego kao zgodna statistika.PunkBastard je napisao/la:Evo imam jedan prijedlog za forum, može li se napraviti neka statistika o korištenju distribucija na način da informaciju uzima sa polja "OS" iz korisnikovog profila, skupi sve distre i OS-ove pa da bude nešto kao na distrowatchu popis distri i koliko se koriste ali da to bude samo ovako na forumu, lokalno. To mi možda moglo i pomoći novim korisnicima linuxa da se lakše odluče za distru umjesto da se stalno otvara nova tema tipa "koja distra?".
Ne znam da li je tehnički izvedivo, profili bi trebali biti ažurirani, a cijela stvar dinamička.
Problem je i bezbroj neaktivnih ili jednokratnih članova koji nose ime distre u svojim profilima, a već su davno zaboravili na Linux.
Problem je i u mnoštvu dual i tripleboot korisnika. Koju distru u statistiku? U stvari, što dalje idem vidim više komplikacija.
Ali i dalje mislim da je ideja u osnovi dobra.
I još uvijek mislim da bi ta lista bila bitno različita od popularnog distrowatcha.
Usput, čestitke novim studošima na upisu.
Where there is a gui there's a way.
-
Staromodan
Ili da otvorite posebnu temu za to, pa da aktivni članovi napišu komentar koju koriste i / ili glasaju (eventualno da još donapišu ako nema za glasanje).
To je statička informacija i vrlo brzo bi bila zastarjela. Neka skripta koja to sve radi automatski bi bila bolja, ali onda se pojavljuje niz problema koji su spomenuti (brdo neaktivnih članova, više distri itd)Staromodan je napisao/la:Ili da otvorite posebnu temu za to, pa da aktivni članovi napišu komentar koju koriste i / ili glasaju (eventualno da još donapišu ako nema za glasanje).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!