shrike je napisao/la:Tako ti i treba kada koristiš microsoft proizvode
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Sve vezano uz Linux ide na ms servise.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Sretno u nastavku studija!Heisenberg je napisao/la:I sluzbeno postao student.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Heisenberg
Studomat je instaliran (uveden u uporabu) ali nemam ni twitter ni facebook tako da nema problema oko toga (barem zasada).shrike je napisao/la:Sretno u nastavku studija!Heisenberg je napisao/la:I sluzbeno postao student.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Je li tko dosad naručivao s Unixstickers.com ili tomu sličnih? Kvaliteta, cijena dostave?
Meni nešto zašteka kad hoću check-out...
Meni nešto zašteka kad hoću check-out...
Those who stand for nothing fall for anything.
Dovoljno je da vidiš narančastoshrike je napisao/la:Slika nije dovoljne rezolucije da išta razaznam
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- holden
- Spol: M
Šta bih dao sad za flajku ovog, krenulo me baš ovo letnje vreme

"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Gledam ove kako diskutiraju na temi: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 8&start=10 i mislim si kako ja definitivno ne pričam toliko kada si popijem
Recimo, kao sada 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- dinosb
- Spol: M
Tješi seshrike je napisao/la:Gledam ove kako diskutiraju na temi: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 8&start=10 i mislim si kako ja definitivno ne pričam toliko kada si popijemRecimo, kao sada
Živio !
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.